Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 942 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. 51 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, ulei vegetal, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Andy Ricker lui Naam Jim Kai (dulce chile scufundare sos), Andy Ricker 's Tam Taeng Kwaa (salată de castraveți thailandezi) din' Pok Pok, și Andy Ricker 's Phat Khanaeng (varză de Bruxelles prăjită) din' Pok Pok.
Instrucțiuni
1
Pentru prăjitura cu ridiche, prăjiți daikonul în uleiul vegetal timp de 5 minute într-o tigaie saut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Ridiche Daikon
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați 1 cană de apă, aduceți la fierbere și gătiți timp de 15 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Scurgere.
4
Se amestecă făina de orez, piperul alb, sarea și restul de 2 1/2 căni de apă împreună pentru a face o suspensie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Făină De Orez
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Adăugați daikon în suspensie, amestecați bine, transformați-l în tigaie pătrată din aluminiu unsă și aburiți la foc mare timp de 10 până la 15 minute sau până când este setat. Se răcește în frigider neacoperit. Când s-a răcit complet, tăiați tortul de ridiche în pătrate de 1 inch. Împărțiți în șase porții de 7 uncii. Congelați porțiunile neutilizate din tortul de ridiche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche Daikon
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Pentru prăjit,
7
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă. Prăjiți tortul de ridiche până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați usturoiul și ceapa și prăjiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
9
Adăugați mugurii de fasole și continuați să gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia
10
Adăugați ouăle și gătiți până se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
11
Adăugați Kecap Manis, sos de soia, ceapă verde și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
12
Se amestecă, se întoarce pe o farfurie medie și se presară cu cilantro rupt.