Tortilla-Supă De Chipotle
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Supa Tortilla-Chipotle. Această rețetă servește 3 și costă 1,6 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 293 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sarea kosher, tequila și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Tortilla De Pui Chipotle, Supă De Tortilla De Pui Chipotle, și Supă De Fasole Neagră Chipotle + Bețe De Tortilla pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați ceapa roșie și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este moale, aproximativ 4 minute.
Adăugați chipotles, roșiile și bulionul de pui și aduceți la foc mic la foc mediu-mare.
Adăugați chipsurile zdrobite și tequila; reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Transferați supa într-un blender și piureul până se omogenizează. Se condimentează cu sare.
Se toarnă în boluri mici (sau pahare împușcate); top fiecare cu smântână, cilantro și un cip întreg.