Tortilla Spaniolă De Cartofi
Tortilla spaniolă de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 199 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți piper, romesco, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi considerat ieftin, costând aproximativ 49 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tortilla Spaniolă (Omletă Spaniolă De Cartofi), Cartofi spanioli și ouă " Tortilla, și Tortilla Spaniolă Cu Cartofi Și Kale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Tăiați o jumătate de cartof în aproximativ 1/8-in.- felii groase.
Se încălzește 1 lingură. ulei într-un 10-in condimentat. tigaie din fontă sau tigaie antiaderentă rezistentă la cuptor la foc mediu-mic.
Adăugați un strat de cartofi și presărați cu puțină sare și piper. Gatiti, intorcand o data, pana cand feliile de cartofi sunt doar fragede si abia rumenite, 5 pana la 8 minute.
Transferați din tigaie pe o farfurie. Repetați tăierea și gătitul cu o jumătate de cartof odată, sare și piper, adăugând ulei suplimentar după cum este necesar.
Adăugați încă 1 lingură. ulei la tigaie și crește căldura la mediu.
Puneți toți cartofii în tigaie; se toarnă ouă deasupra. Gatiti pana cand partea inferioara este aurie, 3 pana la 5 minute.
Coaceți până când ouăle sunt setate când tigaia este agitată, aproximativ 20 de minute.
Lăsați tortilla să stea cel puțin 10 minute. Slăbiți din tigaie cu o spatulă flexibilă. Răsturnați ușor tortilla pe un platou sau pe o placă.
Tăiați în pene și serviți cald sau la temperatura camerei cu romesco.
Faceți înainte: până la 3 ore; serviți la temperatura camerei.