Reteta tortilla spaniola cu migdale Romesco este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă servește 12 și costă 42 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 101 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare, sare, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Sos Romesco – sos spaniol de ardei roșu și alune (sau migdale) - Vegetarian, Vegan și fără Gluten, Sos Romesco Spaniol, și Tortilla Spaniolă (Omletă Spaniolă De Cartofi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Pentru a pregăti romesco, tăiați ardeiul gras pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Romesco
Semințe
3
Așezați jumătățile de ardei gras, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 6 minute sau până se înnegrește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
4
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
5
Lăsați să stea 20 de minute. Curățați și tocați ardeiul gras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
6
Așezați ardeiul gras tocat într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
7
Adăugați roșii și următoarele 10 ingrediente (roșii prin pâine); procesați amestecul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Pâine
8
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Pentru a pregăti tortilla, combinați feliile de cartofi și 2 lingurițe de ulei de măsline pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit. Aranjați feliile de cartofi într-un singur strat; se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Piper Negru
Ulei De Măsline
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Cartofi
Jeleu
Rola
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Coaceți cartofii la 350 timp de 40 de minute sau până se înmoaie, întorcându-se după 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Scoateți feliile de cartofi din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
13
Combinați înlocuitorul de ouă și ouăle într-un castron mare; se amestecă cu un tel până se spumează (aproximativ 2 minute). Se amestecă felii de cartofi, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouă
Piper Negru
Cartofi
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
14
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Se toarnă amestecul de ouă în tigaie, întinzând cartofii într-un strat uniform cu o spatulă. Reduceți căldura la mediu; gătiți 4 minute sau până când marginile sunt setate și fundul este ușor rumenit. Înfășurați mânerul tigaiei cu folie; se fierbe 4 minute sau până se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Folie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Folie De Aluminiu
16
Scoateți din cuptor; inversați pe un platou de servire. Se răcește cel puțin 5 minute sau la temperatura camerei înainte de a servi cu sos romesco.