Tortilla Pizza
Tortilla Pizza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 5,21 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 94G de proteine, 53G de grăsime, și un total de 1023 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână smântână, ardei, sos fierbinte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pizza Italiană Cu Tortilla, Pizza Cu Fructe Tortilla, și BBQ pui Tortilla Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: 8 frigarui din lemn sau medalie (pentru frigarui Fajita)
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Puneți tortilele pe 2 foi de copt. Topiți fiecare tortilla cu roșiile feliate. Împărțiți carnea de vită și legumele din frigăruile rămase Fajitapeste tortilla.
Presărați brânza uniform deasupra și coaceți la cuptor până când brânza este topită și aurie, iar tortilele sunt crocante, aproximativ 10 minute.
Transferați la servirea mâncărurilor și serviți.
Într-o pungă mare resigilabilă, amestecați împreună sucul de lămâie, usturoiul, sosul fierbinte, uleiul de canola și pudra de chili. Condimentează cu sare și piper după gust.
Scoateți 1 lingură de marinată și dați deoparte.
Feliați ardeii și ceapa în bucăți pătrate de un centimetru.
Se pune în pungă cu marinata. Feliați carnea în fâșii subțiri împotriva bobului și puneți-o în pungă cu marinata și legumele și amestecați bine pentru a acoperi totul cu marinata.
Puneți punga într-un castron mare încaz în care se scurge și se răcește timp de o oră și jumătate.
Se amestecă marinada rezervată cu smântâna și se dă la frigider.
Dacă folosiți frigarui de lemn înmuiați în apă timp de 30 de minute înainte de a fileta carnea de vită și legumele.
Scoateți carnea și legumele din frigider și lăsați să ajungă la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute. Filetați carnea de vită și legumele pe frigarui. Fiecare frigăruie ar trebui să obțină câte 4 bucăți de piper și ceapă și 3 bucăți de carne de vită, alternând în timp ce le introduceți pe frigăruie. Gatiti frigaruile pe o tigaie de gratar sau gratar in aer liber la foc mediu mare pana cand carnea este medie rara, aproximativ 3-4 minute pe parte.
Garnisiți cu smântâna aromată și cilantro.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon