Tortilla Paisa (Omletă Paisa)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tortilla Paisa (omletă Paisan). Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.0 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 848 calorii. Dacă aveți sare, ouă, porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă din rețetele mele columbiene are 162 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Sancocho Antioque aprox. o Paisa (supa regiunii Paisa), Bandeja Paisa (Platou Paisa), și Bandeja Paisa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie antiaderentă, încălziți 1 lingură de ulei vegetal la foc mediu.
Adăugați feliile de chorizo într-un singur strat și prăjiți aproximativ 2 minute pe fiecare parte.Cu o lingură cu fante, transferați chorizo pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie și setați aside.In un castron mediu bate ouăle.
Adăugați pătlaginele prăjite, porumbul, chorizo-ul și sarea și lăsați-l să se odihnească timp de 1 minut.
Adăugați 2 linguri de ulei vegetal în tigaie.
Adăugați amestecul de ouă în tigaie, reduceți focul la mediu scăzut și agitați ușor tigaia pentru a vă asigura că omleta nu se lipeste în timp ce gătiți timp de aproximativ 4 minute.
Așezați o farfurie mare deasupra tigaiei. Întoarceți tigaia astfel încât tortilla să se transfere pe farfurie. Glisați foarte atent tortilla înapoi în tigaie, astfel încât să gătiți cealaltă parte și continuați să gătiți încă 3 minute sau până când ați terminat.
Transferați tortilla pe o farfurie mare.
Se lasa sa se odihneasca 5 minute si se taie felii.