Tortilla Espanola
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și întreg 30 fel principal? Tortillan Espanola ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 376 calorii. Această rețetă servește 6. 24 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper, cartofi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 63%. Încercați Tortilla Spaniolă (Tortillan Espanola), Tortillan Espa Elixcola, și Tortillan Espa Elixcola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare, antiaderentă, la foc mediu-mic. Prăjiți cartofii și ceapa în ulei timp de aproximativ 15 minute. Se amestecă chorizo, dacă se dorește; gătiți încă cinci minute sau până când cartofii sunt moi și ușor rumeniți și carnea este gătită. Condimentează cu sare și piper după gust.
Bateți ouăle împreună într-un castron mare.
Se toarnă amestecul de cartofi și ceapă în ouă și se amestecă împreună.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare, antiaderentă, la foc mediu-mic. Întindeți cu grijă amestecul uniform pe fundul tigaiei. Gatiti fara agitare timp de aproximativ 10 minute. Apoi așezați o farfurie mare peste tigaie, întoarceți tigaia pentru a transfera ouăle pe farfurie. Partea gătită ar trebui să fie maro auriu. Glisați cu grijă tortilla înapoi în tigaie și gătiți cealaltă parte timp de 5 până la 10 minute.