Tortilla De Porumb De Casă
Tortilla de porumb de casă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 148 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 6 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Noapte Taco cu tortilla de porumb de casă, Tacos moale de pui cu Chimichurri de coriandru și tortilla de porumb de casă, și Tacos de porc frecat cu cafea pe tortilla de porumb de ciocolată de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați amestecul de masă și apa caldă într-un castron mediu, amestecând până se formează un aluat moale. Puteți folosi o lingură de lemn pentru amestecare, dar veți avea rezultate mai bune dacă vă folosiți mâinile. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați până când este neted.
Dacă aluatul pare uscat, adăugați mai multă apă, câte o lingură, după cum este necesar.
Pentru a forma tortilla, pe rând, ciupiți pumni mici (aproximativ 3 linguri) de aluat și rotiți fiecare între palmele mâinilor într-o bilă. Acoperiți bilele de aluat cu o cârpă umedă pe măsură ce le formați, pentru a nu le usca.
Așezați o parte a plasticului peste fundul presei, așezați o bilă de aluat în centru și pliați cealaltă parte a plasticului peste aluat. Închideți partea superioară a tortilla apăsați ferm pe aluat pentru a modela tortilla. (A Se Vedea Nota.)
Încălziți o tavă până când este fierbinte.
Așezați o tortilla pe grătar și gătiți timp de 1 1/2 minute. Folosind o spatulă, răsturnați-o și continuați să gătiți, răsturnând-o ocazional, până când ambele părți sunt acoperite cu mici pete maronii.
Transferați pe o farfurie și acoperiți cu un prosop de bucătărie pentru a vă încălzi în timp ce gătiți tortilele rămase, stivuind tortilele finite pe farfurie.
Dacă nu puteți pune mâna pe o presă de tortilla, o va face un blat curat. Veți avea nevoie în continuare de plastic, astfel încât aluatul să nu se lipească de blat.
Așezați o bilă de aluat pe o parte a plasticului, acoperiți cu cealaltă parte și folosiți o tigaie grea pentru a apăsa tortilla. Masa mix poate fi găsit pe piețele latine și în unele supermarketuri mai mari.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA