Tortelloni cu sos de salvie
Ai nevoie de un fel principal lacto ovo vegetarian? Tortelloni cu sos de salvie ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 745 de calorii, 25 g de proteine și 29 g de grăsimi. Pentru 1,27 USD per porție, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, pătrunjel, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 53%, ceea ce este destul de bun. Încercați Tortelloni cu sos de ciuperci și salvie, Tortelloni di Fagioli: Tortelloni umpluți cu fasole și Cotlete de porc cu sos de salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați castanele, ricotta, oul, pătrunjelul, nucșoara și sarea. Se amestecă pentru a forma o pastă liberă.
Tăiați pastele în pătrate de 4 inci și puneți 1 lingură de umplutură în centrul fiecărui pătrat. Îndoiți în triunghiuri, presând orice aer din jurul umpluturii. Apăsați pentru a sigila marginile. Aduceți punctele laturii lungi a triunghiului împreună, formând un inel (sau o pălărie) și sigilați între degete.
Aduceți aproximativ 6 litri de apă la fiert și adăugați aproximativ 2 linguri de sare. Pune tortelloni în apă clocotită și gătește timp de 8 până la 10 minute la fierbere mare.
Într-o tigaie, încălzită la foc mediu scăzut, topește încet untul și salvia, combinând aromele. Odată ce tortelloni sunt gata, scurgeți pastele, rezervând 1/2 cană de apă pentru paste.
Pune tortelloni în tigaia cu untul topit și salvie.
Adăugați apa de gătit pastele rezervată și amestecați pentru a se combina.
Se încălzește aproximativ 30 de secunde, asezonând cu sare și piper negru proaspăt măcinat după gust.
Puneți 3 1/2 căni de făină în centrul unei plăci mari de tăiat din lemn. Faceți o groapă în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Cu ajutorul unei furculițe, bateți ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Pe măsură ce extindeți puțul, continuați să împingeți făina în sus de la baza movilei pentru a păstra forma puțului. Aluatul se va aduna când jumătate din făină este încorporată.
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele. Odată ce ai o masă unită, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți și aruncați bucățile rămase. Făinăm ușor placa și continuăm să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute la temperatura camerei.
Rulați sau modelați după cum doriți.