Tortellini de brânză cu sos de porcini Pecorino

Tortellini brânză cu sos de porcini Pecorino ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 537 calorii, 21g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.23 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă, tortellini cu brânză, pecorino romano și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tortellini cu ceapă și brânză de capră Maui cu roșii de coacăze și sos de Porcini, Tortellini cu sos de ciuperci Porcini, și Tortellini Cu Sos De Ciuperci Porcini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați ciupercile uscate în apă fierbinte timp de 15 minute. Se strecoară ciupercile printr-o sită, rezervând lichid. În timp ce ciupercile se înmoaie, gătiți tortellini conform instrucțiunilor pachetului.
În timp ce tortellini gătește, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapă eșalotă și usturoi și se fierbe 3 minute, amestecand cu lingura pana se inmoaie.
Adăugați oregano și frunze de dafin și gătiți 1 minut, până când sunt parfumate.
Adăugați ciupercile porcini și lichidul de înmuiere a ciupercilor rezervate și aduceți la foc mic, timp de 5 minute. Reduceți căldura la mediu, adăugați smântână grea și fierbeți 2 minute pentru a se încălzi.
Îndepărtați frunzele de dafin cu clești, adăugați tortellini în ciuperci și gătiți 1 minut, pentru a se încălzi.
Se ia de pe foc și se amestecă brânza și pătrunjelul.