Tortellini cu sos de roșii de bază

Tortellini cu sos de roșii de bază
Tortellini cu sos de roșii de bază ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.61 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 67g de grăsime, și un total de 1294 calorii. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână mortadela, prosciutto, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Sos Nomato De Bază (Sos De Roșii Fără Roșii), Sos De Roșii De Bază, și Sos De Roșii De Bază sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Gatiti tortellini in apa clocotita cu sare timp de 8 pana la 10 minute, sau pana cand toate tortellini plutesc deasupra oalei. În timp ce tortellini se gătesc, încălziți încet sosul de roșii. Puneți porții egale de tortellini în 4 boluri de paste încălzite. Puneți sosul de roșii pe tortellini calzi și acoperiți cu Parmigiano ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Movilă 3 1/2 căni de făină în centrul unei tăblițe mari din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Folosind o furculiță bateți împreună ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus de la baza movilei pentru a păstra forma fântânii. Aluatul se va uni când jumătate din făină este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
BazaBaza
4
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe tablă și răzuiți și aruncați resturile de bucăți. Re-făinați ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească timp de 1 oră la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
5
Într-un cuptor olandez sau într-o cratiță mare, cu fund greu, încălziți untul și uleiul până când spumează și dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați curcanul, vițelul și umărul de porc și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până când carnea este bine rumenită și începe să elibereze o parte din sucurile sale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Toată TurciaToată Turcia
CarneCarne
VitelVitel
7
Adăugați prosciutto și mortadella și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MortadellaMortadella
ProsciuttoProsciutto
8
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
9
Se pune într-un robot de bucătărie și se amestecă pentru a se combina.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
10
Adăugați oul și Parmigiano-Reggiano și amestecați bine pentru a combina. Se condimentează cu sare și piper, după gust, și se adaugă cel puțin 1/4 linguriță de nucșoară proaspăt rasă și se amestecă din nou. Puneți deoparte la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
NucșoarăNucșoară
OuăOuă
11
Rulați pastele în foi folosind o mașină de paste. Pentru grosimea dorită a foii de paste, treceți treptat aluatul prin setări începând cu cea mai largă și continuând până la setarea numărului 9.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PastePaste
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
12
Cu un tăietor de paste sau un cuțit, tăiați pastele în pătrate de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
13
Așezați 3/4 linguriță de umplutură în centrul fiecărui pătrat. Îndoiți în triunghiuri, apăsați orice aer din jurul umpluturii și apăsați pentru a sigila marginile. Aduceți punctele părții lungi împreună pentru a forma un inel și sigilați între degete.
14
Puneți tortellini deoparte pe o tigaie, înfășurați bine cu folie de plastic și dați-le la frigider. Tortellini neutilizat poate fi păstrat congelat până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie

Ingrediente

DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Revista