Tortellini cu sos de ciuperci Porcini
Tortellini cu sos de ciuperci Porcini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 403 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, șalotă, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 25 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tortellini Cu Sos De Ciuperci Porcini, Tortellini cu sos de ciuperci Porcini, și Tortellini de brânză cu sos Pecorino Porcini.
Instrucțiuni
Așezați ciupercile porcini în ceașcă de măsurare cu 2 căni; adăugați suficientă apă fierbinte pentru a măsura 2 căni.
Lăsați să stea până când ciupercile sunt moi, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți ciupercile, rezervând lichidul de înmuiere. Chopporcini ciuperci.
Gatiti tortellini in oala mare de fierbereapa sarata pana cand este doar frageda, dar inca ferma pentru a musca, amestecand ocazional.
Între timp, topiți untul într-o abilitate marepeste căldură medie-mare.
Se adaugă șalotă; saut cca.până la auriu și fraged, aproximativ 4 minute.
Adăugațiciuperci si 3 lingurite cimbru; saut aproximativ 2 minute. Se amestecă 1 cană de ciuperci care se înmoaie lichid și smântână; se fierbe până se îngroașă până la consistența sosului luminos, aproximativ 3 minute. Sezonpentru a gusta cu sare și piper.
Scurgeți tortellini; reveniți la aceeași oală.
Adaugamestec de ciuperci și aruncați pentru a acoperi. Se amestecă1 / 2 cană de brânză. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați tortellini în castron; se presară cu brânză 1/4cup și cimbru 1 linguriță.