Tortellini & pesto minestrone
Reteta Tortellini & pesto minestrone este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un super fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4 și costă 5,61 USD pe porție. Acest fel principal are 503 calorii, 22g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Dacă aveți pesto, împachetați tortellini cu spanac și ricotta, verdeață de primăvară și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tortellini Minestrone, Tortellini Minestrone, și Minestrone Tortellini.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul la fiert într-o tigaie mare. Sfat în paste și se fierbe urmând instrucțiunile de ambalaj, aruncând în verdeață de primăvară și mazăre cu 1-2 minute pentru a merge. Când legumele sunt fragede, pastele sunt fierte și bulionul este fierbinte, lingura în boluri. Se acoperă cu o păpușă de pesto rămas, o măcinare bună de piper negru și se servește.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Minestrone funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Casaloste Chianti Classico Riserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.