Tortelli di Fiore di Zucca (suc de Fructe Floare Tortelli)
Tortelli di Fiore di Zucca (Squash Blossom Tortelli) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1262 calorii, 32g de proteine, și 85g de grăsime. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de ulei de măsline, ou, flori de dovlecel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tortelli di Castagne: Tortelli de castane, Tortelli con la Coda (Tortelli cu cozi), și Tortelli Cu Unt Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați florile, mascarpone, ou, Parmigiano-Reggiano, sare și nucșoară.
Se amestecă bine pentru a forma un amestec dens, dar nu prea rigid. Pune deoparte.
Împărțiți aluatul de paste pregătit în 3 bile de dimensiuni egale.
Rotiți fiecare bilă la cea mai subțire setare pe o mașină de rulat paste.
Tăiați fiecare foaie în pătrate de 5 inci.
Așezați o lingură generoasă din amestecul de brânză și flori în centrul fiecărui pătrat și pliați fiecare pătrat, colț în colț, pentru a forma un triunghi. Îndoiți celelalte 2 colțuri împreună pentru a forma tortello.
Așezați tortelli pe o tavă de foi prăfuită cu făină până când este gata de gătit.
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Într-o tigaie de 14 până la 16 inci, încălziți untul până se spumează și dispare.
Între timp, gătiți tortelli în apă clocotită timp de 2 minute.
Scurgeți pastele, rezervând apa de gătit și adăugați în paste în tigaie cu untul.
Adăugați o stropire de apă de paste și frunzele de salvie și aruncați la foc mare 1 minut pentru a acoperi și emulsiona. Împărțiți pastele uniform între 4 boluri de paste încălzite, radeți Parmigiano-Reggiano și serviți imediat.
Mound 3 1/2 cani de făină în centrul unei plăci mari de tăiere din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina de la baza movilei pentru a păstra forma puțului. Aluatul se va uni atunci când jumătate din făină este încorporată.
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. După ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți-l și aruncați resturile de resturi. Refaceți ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Rotiți sau formați după cum doriți.