Tortelli De Cartofi
Tortelli de cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,43 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 755 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână făină nealbită, ouă, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Tortelli di Fiore di Zucca (suc de Fructe Floare Tortelli), Tortelli di Castagne: Tortelli de castane, și Tortelli con la Coda (Tortelli cu cozi).
Instrucțiuni
Fierbeți cartofii aproximativ 40 de minute.
Într-un bol de amestecare, zdrobiți cartofii cu un masher până se omogenizează.
Adăugați 1/2 cană de brânză, 1/2 cană de arpagic, ouă și nucșoară și amestecați bine.
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Folosind o rolă de paste, întindeți pastele până la cea mai subțire setare și tăiați-le în pătrate de 4 inci.
Așezați 1 lingură de amestec de cartofi în centrul fiecărui pătrat. Îndoiți colțurile opuse ale fiecărui pătrat împreună și apăsați ferm pentru a sigila și a forma un triunghi. Aduceți punctele opuse ale triunghiului împreună și apăsați ferm pentru a se contopi. Continuați până când toate pastele sunt umplute și formate în tortelli. Puneți pastele în apă clocotită și gătiți până se înmoaie, aproximativ 6 până la 7 minute.
Între timp, topiți untul într-o tigaie de 12 până la 14 inci și continuați să gătiți până când începeți să vedeți indicii de culoare maro auriu (zgomot), care apar în cel mai subțire lichid al untului.
Adăugați frunzele de salvie și scoateți-le de pe foc.
Adăugați sucul de lămâie și lăsați-l deoparte.
Scurgeți bine tortelli, turnați ușor în tigaie și reveniți la foc.
Adăugați restul de arpagic și brânză, aruncați pentru a acoperi și serviți imediat.
Movilă 3 căni de făină în centrul unei tăblițe mari din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii, adăugați ouăle. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și începeți să încorporați făina începând cu marginea interioară a puțului. Pe măsură ce încorporați ouăle, continuați să împingeți făina în sus pentru a păstra forma puțului (nu vă faceți griji dacă pare dezordonată). Aluatul se va uni într-o masă shaggy atunci când aproximativ jumătate din făină este încorporată.
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind în primul rând palmele mâinilor.
Adăugați mai multă făină, în trepte de 1/2 cană, dacă aluatul este prea lipicios. Odată ce aluatul este o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți restul de bucăți uscate. Făinați ușor placa și continuați să frământați încă 3 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Continuați să frământați încă 3 minute, amintindu-vă să vă praf placa cu făină atunci când este necesar. Înfășurați aluatul în folie de plastic și lăsați-l deoparte timp de 20 de minute la temperatura camerei.
Rotiți și formați după dorință.
Notă: nu săriți porțiunea de frământare sau odihnă a acestei rețete, acestea sunt esențiale pentru o pastă ușoară.