Torte Rustica De Toamnă

Torte Rustica De Toamnă
Rețeta de toamnă Torte Rustica poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă servește 12 și costă 1,42 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 443 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă ați frecat salvie, ceapă, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încearcă Penne Rustica, Pizza Rustica, și Pizza Rustica pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de euro.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați felii de dovlecei pe foaia de copt acoperită cu spray de gătit. Spritz ușor cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Coaceți 15 minute sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Între timp, într-un castron, combinați două ouă, brânzeturi și salvie. Într-un castron mic, bateți apa și oul rămas; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Într-o tigaie mare, sotati ceapa in ulei pana se inmoaie. Se amestecă spanacul, usturoiul și nucșoara. Gatiti si amestecati timp de 2 minute; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Desfaceți o foaie de patiserie pe o suprafață ușor făinată.
7
Rulați într-un 14-in. pătrat. Apăsați pe partea de jos și în sus a unui 9-in uns. tigaie cu formă de arc, permițând excesului de patiserie să se drapeze peste margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
8
Periați cu amestec de ouă rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
9
Strat cu jumătate din dovlecei, amestec de brânză și spanac. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
10
Rulați restul de patiserie într-un 10-in. pătrat; loc peste umplere. Tăiați marginile; îndoiți patiseria de jos peste partea superioară și apăsați marginile pentru a sigila. Reroll garnituri de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
11
Tăiați cu un tăietor de prăjituri cu frunze mici; așezați pe torte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
12
Ungeți patiseria cu amestec de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
13
Așezați tigaia pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
14
Coaceți la 400 de minute 40-45 de minute sau până la maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
15
Scoateți la grătar pentru a se răci timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
16
Serviți cald sau la temperatura camerei. Puneți la frigider resturile.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Torte. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate27
Revista