Torte de ciocolată cu mentă

Torte de ciocolată cu mentă
Torte cu ciocolată gintă necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Acest desert are 342 de calorii , 4 g de proteine și 15 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 16. Pentru 60 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și alegeți toppingul bătut, untul, colorantul alimentar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 0% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Dip cu iaurt cu mentă Feta , Supă cu mazăre și spanac cu mentă și Torte cu crustă de migdale .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, smântână de scurtătură și 1 cană de zahăr până devine ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Fiecare) Rulouri De Gustări Cu Fructe RoșiiBucăți Fiecare) Rulouri De Gustări Cu Fructe Roșii
Bomboane Galbene (Tart 'n' Tinys)Bomboane Galbene (Tart 'n' Tinys)
(Tart 'n' Tinys)(Tart 'n' Tinys)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru PeriajUnt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2
Combinați făina, praful de copt și sarea; se adauga in amestecul smantana alternativ cu lapte, batand bine dupa fiecare adaugare. Se amestecă vanilia și ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină, Pentru AcoperireFăină, Pentru Acoperire
Portocală, Cu Coajă, Aproximativ 3 Linguri, Plus încă Pentru GarniturăPortocală, Cu Coajă, Aproximativ 3 Linguri, Plus încă Pentru Garnitură
45 Bomboane Galbene Mici (Tart 'n' Tinys)45 Bomboane Galbene Mici (Tart 'n' Tinys)
Lichior De AluneLichior De Alune
Făină Arepas (cum Ar Fi PAN®)Făină Arepas (cum Ar Fi PAN®)
Bulion De Pui Sau Bulion De CurcanBulion De Pui Sau Bulion De Curcan
3
Într-un castron mic, bate albușurile la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat zahărul rămas, câte 1 lingură, la mare putere până se formează vârfuri tari. Se pliază în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Cofetar Sau Zahăr VanilatZahăr Cofetar Sau Zahăr Vanilat
(Tart 'n' Tinys)(Tart 'n' Tinys)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru PeriajUnt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
4
Se toarnă în două unse și tape cu făină de 9 inci. tavi rotunde pentru copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Se coace la 350° timp de 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi pe gratele de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)1 Cană De Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
1 Panettone Italian, Aproximativ 1,2 Lire Sterline1 Panettone Italian, Aproximativ 1,2 Lire Sterline
6
Într-o cratiță mică, topești ciocolata și untul la foc mic; se amestecă până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocală, Cu Coajă, Aproximativ 3 Linguri, Plus încă Pentru GarniturăPortocală, Cu Coajă, Aproximativ 3 Linguri, Plus încă Pentru Garnitură
Cârnați De Arțar, în Vrac Sau îndepărtați Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar, în Vrac Sau îndepărtați Din Carcasa De Legătură Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Fileuri De Păstrăv, Oasele De Ace îndepărtate, UscateFileuri De Păstrăv, Oasele De Ace îndepărtate, Uscate
7
Se ia de pe foc; transferați într-un castron mare. Incorporati zaharul de cofetarie, apa fierbinte, vanilia si sarea pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan Tocate Fin Sau Tipul Tau Preferat De NuciNuci Pecan Tocate Fin Sau Tipul Tau Preferat De Nuci
45 Bomboane Galbene Mici (Tart 'n' Tinys)45 Bomboane Galbene Mici (Tart 'n' Tinys)
2 1/4 Lingurițe Drojdie Cu Creștere Rapidă (pachet De 1/4 Uncie)2 1/4 Lingurițe Drojdie Cu Creștere Rapidă (pachet De 1/4 Uncie)
Bulion De Pui Sau Bulion De CurcanBulion De Pui Sau Bulion De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru PeriajUnt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
8
Tăiați fiecare prăjitură în două straturi orizontale.
9
Așezați stratul de jos pe o farfurie de servire; acoperiți cu 1/3 cană de umplutură. Repetați straturile de trei ori. Într-un castron mare, combinați ușor toppingul, extractele și colorantul alimentar. Înghețați părțile laterale ale tortului. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (0,3 Uncii) Gelatină De Căpșuni Fără Zahăr1 Pachet (0,3 Uncii) Gelatină De Căpșuni Fără Zahăr
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru PeriajUnt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista