Torte cremoasă condimentată cu caramel-arahide
Spiced Creamy Caramel-Peanut Torte este un desert care servește 16. O porție conține 450 de calorii, 9 g de proteine și 28 g de grăsime. Pentru 97 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Mergeți la magazin și cumpărați topping de înghețată caramel Smucker's®, scorțișoară măcinată, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 21%, ceea ce este destul de rău. Dip crem de caramel cu unt de arahide, torta cu nuci pecan cu condimente Chai și torta cu nuci pecan cu caramel sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați tava elastică de 10 sau 9 inchi cu spray de gătit CRISCO® Original Anti-Stick. Apăsați aluatul de biscuiți pe fund și 1/4 inch în sus a tavii.
Coaceți 16 până la 23 de minute sau până când se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 45 de minute.
Între timp, într-un castron mare, bate crema de brânză, 2/3 cană de topping de caramel, untul de arahide și zahărul pudră cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează. Se bate vanilia, scortisoara si nucsoara. Încorporați toppingul bătut până se amestecă bine. Îndoiți 1 cană de alune. Acoperi; da la frigider pana cand crusta este complet racita.
Peste crusta de fursecuri se pune amestecul de crema de branza. Congelați cel puțin 30 de minute până când se fixează.
Chiar înainte de servire, acoperiți cheesecake-ul cu 1/4 cană alune rămase și stropiți cu 1/3 cană topping de caramel rămas. Pentru o tăiere mai ușoară, ștergeți cuțitul după fiecare tăietură. Acoperiți și puneți la frigider orice cheesecake rămas.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Torte funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.