Tortas de Camaron
Tortas de Camaron este un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 111 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, usturoi, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 23%. Rețete similare includ Tortas de ulei de măsline spaniol | Tortas de Aceite, Tortas hot Dog la grătar (Tortas de salchicha), și Camaron Rebosado.
Instrucțiuni
Înmuiați ardeii iute într-un bol cu apă caldă până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Bateți ouăle și pudra de creveți împreună într-un bol.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu; turnați amestecul de ouă în cercuri mici de 2 inci în uleiul fierbinte. Se prăjesc până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie. Repetați cu amestecul de ouă rămas.
Amestecați ardeii iute, ceapa, usturoiul și apa într-un blender până se omogenizează.
Adăugați mai multă apă dacă este necesar pentru a face o consistență de supă.
Se toarnă amestecul de chile într-o oală la foc mediu; adăugați bulion de pui și prăjituri de ou. Gatiti si amestecati pana se dizolva bulionul, aproximativ 5 minute.
Adăugați nopales, reduceți căldura la minim și gătiți până când supa este încălzită, aproximativ 5 minute.