Torta de Higos (Fig Torte)
Dacă 40 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Torta de Higos (Fig Torte) ar putea fi un uimitor vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 228 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână praf de copt, sare, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Torta de elote (tort de porumb), Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta), și Crostini De Smochine La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru cremă: aduceți laptele să fiarbă în cratiță mică sau în castron în cuptor cu microunde.
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, amestecați zahărul, amidonul de porumb, gălbenușurile de ou și sarea până când sunt foarte groase și palide. În timp ce bateți energic, adăugați 1/4 cană de lapte fierbinte, apoi adăugați laptele rămas într-un flux lent și constant, tot timpul șoptind. (A Se Vedea Notele)
Adăugați băț de scorțișoară și aduceți amestecul la fiert la foc mediu-mare, amestecând constant; amestecul se va îngroșa până la consistența iaurtului. Odată ce crema a început să fiarbă, continuați să fierbeți timp de 1 până la 2 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă untul și vanilia.
Scoateți și aruncați bățul de scorțișoară.
Se strecoară crema într-un castron mare și se răcește complet, cel puțin 2 ore. Pentru a evita formarea pielii, apăsați o bucată de folie de plastic direct pe suprafața cremei. (A Se Vedea Notele).
Pentru tort: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Combinați făina și praful de copt într-un castron mic; pus deoparte.
Într-un castron mare, curat și uscat, bateți albușurile de ou și sarea cu atașamentul de tel la viteză medie-mică până când albușurile se slăbesc și încep să se spumeze, aproximativ 1 minut. Creșteți viteza la mediu-mare și bateți albii până se formează vârfuri moi, 1 până la 2 minute. Adăugați încet zahărul, o cantitate mică la un moment dat și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide, 2 până la 3 minute.
Adăugați gălbenușurile de ou și bateți doar până se combină. Reduceți viteza la minim și adăugați făină în trei loturi, alternând cu laptele, răzuind părțile laterale și fundul vasului, după cum este necesar.
Adăugați vanilie și bateți doar până se combină.
Răzuiți aluatul într-un vas de copt rotund de 9 inci.
Coaceți până când testerul de tort introdus în centru iese curat, 30 până la 35 de minute.
Transferați tortul în raftul de răcire și răciți-l complet în tigaie, 1 până la 2 ore.
Poke tort răcit peste tot cu frigarui.
Ungeți tortul cu 3/4 cană sirop de smochine.
Pentru a asambla: Top cu cremă și smochine.
Serviți, trecând sirop suplimentar de smochine la masă.