Torta de Higos (Fig Torte)

Torta de Higos (Fig Torte)
Dacă 40 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Torta de Higos (Fig Torte) ar putea fi un uimitor vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 228 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână praf de copt, sare, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Torta de elote (tort de porumb), Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta), și Crostini De Smochine La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru cremă: aduceți laptele să fiarbă în cratiță mică sau în castron în cuptor cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, amestecați zahărul, amidonul de porumb, gălbenușurile de ou și sarea până când sunt foarte groase și palide. În timp ce bateți energic, adăugați 1/4 cană de lapte fierbinte, apoi adăugați laptele rămas într-un flux lent și constant, tot timpul șoptind. (A Se Vedea Notele)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați băț de scorțișoară și aduceți amestecul la fiert la foc mediu-mare, amestecând constant; amestecul se va îngroșa până la consistența iaurtului. Odată ce crema a început să fiarbă, continuați să fierbeți timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
CremăCremă
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se ia de pe foc și se amestecă untul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
5
Scoateți și aruncați bățul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
6
Se strecoară crema într-un castron mare și se răcește complet, cel puțin 2 ore. Pentru a evita formarea pielii, apăsați o bucată de folie de plastic direct pe suprafața cremei. (A Se Vedea Notele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
7
Pentru tort: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Combinați făina și praful de copt într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Într-un castron mare, curat și uscat, bateți albușurile de ou și sarea cu atașamentul de tel la viteză medie-mică până când albușurile se slăbesc și încep să se spumeze, aproximativ 1 minut. Creșteți viteza la mediu-mare și bateți albii până se formează vârfuri moi, 1 până la 2 minute. Adăugați încet zahărul, o cantitate mică la un moment dat și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
10
Adăugați gălbenușurile de ou și bateți doar până se combină. Reduceți viteza la minim și adăugați făină în trei loturi, alternând cu laptele, răzuind părțile laterale și fundul vasului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Adăugați vanilie și bateți doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
12
Răzuiți aluatul într-un vas de copt rotund de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
13
Coaceți până când testerul de tort introdus în centru iese curat, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Transferați tortul în raftul de răcire și răciți-l complet în tigaie, 1 până la 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
15
Poke tort răcit peste tot cu frigarui.
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
16
Ungeți tortul cu 3/4 cană sirop de smochine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
SmochineSmochine
17
Pentru a asambla: Top cu cremă și smochine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
SmochineSmochine
18
Serviți, trecând sirop suplimentar de smochine la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
SmochineSmochine
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista