Tort și fructe la grătar
Tort la gratar si fructe ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 225 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,22 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți scorțișoară măcinată, căpșuni, kiwi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort de tigaie fără Gluten la grătar cu fructe de vară, Tort de lire la grătar cu sos de ciocolată Mexican și fructe tropicale, și Tort De Lire La Grătar Și Fructe Cu Zmeură Picantă Și Sosuri Dulci De Catifea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați un buzunar în fiecare felie de tort tăind dintr-o parte lungă până la 1/2 in. din partea opusă. Introduceți o bucată de ciocolată în fiecare deschidere; deoparte.
Într-un castron mic, aruncați banana, ananasul și sucul de lămâie; se scurge. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați zahărul și scorțișoara.
Adăugați banana și ananasul; aruncați pentru a acoperi. Filet pe patru 4-in. frigarui din lemn metalic sau înmuiat.
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și înveliți ușor grătarul. Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă folosind o tigaie de picurare.
Așezați fructele peste tava de picurare și grătați la foc mediu indirect timp de 4-6 minute sau până când se încălzește, întorcându-se frecvent.
Tort de grătar timp de 30-60 de secunde pe fiecare parte sau până când ciocolata este topită.
Scoateți fructele din frigarui.
Combinați kiwi, căpșuni și fructe la grătar; serviți cu felii de tort.