Tort înger de ciocolată cu conținut scăzut de grăsimi cu sos de zmeură-portocale
Tortul de înger cu ciocolată cu conținut scăzut de grăsimi cu sos de zmeură-portocale este un fără gluten și fără lactate desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 271 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 53 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați topping-ul Cool lite, zahăr, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Bile De Energie Cu Scorțișoară Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Tort de mâncare înger cu zmeură-ciocolată, și Sos de portocale pentru tortul cu mâncare înger pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă (îndepărtați alte rafturi).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți cuptorul la 177°.într-un vas de sticlă sau metal foarte mare, amestecați cacao în amestecul de tort uscat; adăugați apă. Bateți cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde. Bateți la viteză medie 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Tort
Pudră De Cacao
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
Cuptor
3
Se toarnă într-o tigaie de tort cu mâncare înger (tub) de 10 inci. (Nu utilizați canelat tub tort pan sau 9-inch înger alimente pan sau aluat va overflow.)
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
4
Coaceți 37 până la 47 de minute sau până când partea de sus este maro auriu închis și fisurile se simt foarte uscate și nu lipicioase. Nu subcoaceți. Întoarceți imediat tigaia cu capul în jos pe sticla de sticlă sau așezați marginile pe 2 până la 4 cutii de înălțime egală până când tortul este complet răcit, aproximativ 2 ore. Rulați cuțitul în jurul marginii tortului; scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
Tigaie
5
Scurgeți zmeura, rezervând lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
6
Adăugați suficientă apă în lichidul de zmeură pentru a măsura 2/3 cană. În cratița de 1 litru, amestecați zahărul și amidonul de porumb; se amestecă amestecul lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Zmeură
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Se încălzește la foc mediu, amestecând continuu, până când amestecul se îngroașă și fierbe; se fierbe și se amestecă 1 minut. Se amestecă sucul de portocale și zmeura. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Zmeură
8
Împărțiți tortul orizontal pentru a face 3 straturi. (Pentru a împărți, marcați partea tortului cu scobitori și tăiați cu un cuțit lung, zimțat.)
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
Scobitori
9
Întindeți 1 cană de topping bătut și 1/2 cană de sos între fiecare strat (sosul poate să nu acopere complet fiecare strat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit Topping
Sos
10
Întindeți sosul rămas deasupra tortului. Puneți frisca rămasă în păpuși deasupra sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Sos
11
Garnisiți cu frunze de mentă, dacă doriți. A se păstra la frigider.