Tort înger de ciocolată cu conținut scăzut de grăsimi cu sos de zmeură-portocale
Tortul de înger cu ciocolată cu conținut scăzut de grăsimi cu sos de zmeură-portocale este un fără gluten și fără lactate desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 271 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 53 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați topping-ul Cool lite, zahăr, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Bile De Energie Cu Scorțișoară Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Tort de mâncare înger cu zmeură-ciocolată, și Sos de portocale pentru tortul cu mâncare înger pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă (îndepărtați alte rafturi).
Încălziți cuptorul la 177°.într-un vas de sticlă sau metal foarte mare, amestecați cacao în amestecul de tort uscat; adăugați apă. Bateți cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde. Bateți la viteză medie 1 minut.
Se toarnă într-o tigaie de tort cu mâncare înger (tub) de 10 inci. (Nu utilizați canelat tub tort pan sau 9-inch înger alimente pan sau aluat va overflow.)
Coaceți 37 până la 47 de minute sau până când partea de sus este maro auriu închis și fisurile se simt foarte uscate și nu lipicioase. Nu subcoaceți. Întoarceți imediat tigaia cu capul în jos pe sticla de sticlă sau așezați marginile pe 2 până la 4 cutii de înălțime egală până când tortul este complet răcit, aproximativ 2 ore. Rulați cuțitul în jurul marginii tortului; scoateți din tigaie.
Scurgeți zmeura, rezervând lichid.
Adăugați suficientă apă în lichidul de zmeură pentru a măsura 2/3 cană. În cratița de 1 litru, amestecați zahărul și amidonul de porumb; se amestecă amestecul lichid.
Se încălzește la foc mediu, amestecând continuu, până când amestecul se îngroașă și fierbe; se fierbe și se amestecă 1 minut. Se amestecă sucul de portocale și zmeura. Se răcește complet.
Împărțiți tortul orizontal pentru a face 3 straturi. (Pentru a împărți, marcați partea tortului cu scobitori și tăiați cu un cuțit lung, zimțat.)
Întindeți 1 cană de topping bătut și 1/2 cană de sos între fiecare strat (sosul poate să nu acopere complet fiecare strat).
Întindeți sosul rămas deasupra tortului. Puneți frisca rămasă în păpuși deasupra sosului.
Garnisiți cu frunze de mentă, dacă doriți. A se păstra la frigider.