Tort Willie
Tortul Willie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de desert. Această rețetă servește 8 și costă 2,08 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 740 calorii, 9g de proteine, și 56G de grăsime per portie. 142 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce, unt, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Willie G ' S Oyster Bar gunoi, Marele Chili alb (ar trebui să fie de Willie Nelson), și Toll casa tort (strat tort sau Bundt Tort-alegeți) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie cu formă de arc de 9 inci. Aliniați fundul tigaiei cu hârtie pergament, apoi înfășurați exteriorul tigaiei cu folie de aluminiu.
Combinați 14 uncii de ciocolată dulce-amară cu untul într-un bol metalic peste o tigaie cu apă fierbinte. Se amestecă frecvent până se topește și se omogenizează.
Se ia de pe foc și se răcește până se încălzește.
Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile de ou cu jumătate din zahăr (6 linguri) până când sunt groase și palide, aproximativ 5 minute. Îndoiți ciocolata răcită în gălbenușuri împreună cu vanilia și romul. Într-un vas separat de sticlă sau metal, bateți albușurile de ou până se spumează. Adăugați treptat zahărul rămas în timp ce continuați să biciuiți până la vârfuri rigide medii. Îndoiți albușurile de ou în amestecul de ciocolată în treimi.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți timp de 45 până la 50 de minute în cuptorul preîncălzit, până când partea superioară a tortului este umflată și crăpată. O alegere de lemn introdusă în tort va avea în continuare niște firimituri umede atașate. Se răcește tortul în tigaie peste un suport de sârmă. Partea de sus va cădea.
Puneți 1 kilogram de ciocolată într-un bol metalic.
Încălziți crema la fierbere într-o cratiță.
Se toarnă smântână fierbinte peste ciocolată și se amestecă până se omogenizează. Bolul poate fi așezat peste o tigaie cu apă fierbinte dacă ciocolata nu se poate topi complet de căldura cremei.
Apăsați ușor în jos pe partea superioară a tortului pentru a-l face uniform plat.
Scoateți părțile laterale din tigaia pentru tort și răsturnați tortul pe o farfurie.
Scoateți hârtia pergament din partea de jos. Polonic ganache cald peste partea de sus, și întins pentru a acoperi părți. Ștergeți picăturile de pe placă și lăsați-le să stea până când sunt setate.