Tort vulcan

Tort vulcan
Reteta tort vulcan se poate face în aproximativ 2 ore și 15 minute. Pentru $2.64 pe portie, veți obține un desert care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 719 calorii. 271 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ciocolată, gem de caise cernut, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tortul vulcanului Paulei, Tort De Ziua Vulcanului, și Surpriza vulcanului cu tort de muselină cu lămâie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Ungeți și linia de bază o formă rotundă de tort de 18 cm, un bol rezistent la cuptor de 800900 ml (Pyrex) și un bol rezistent la cuptor de 1,2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Puneți untul, 300g de zahăr, ouăle, făina și laptele într-un castron mare și bateți bine până când sunt ușoare și cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Întindeți puțin sub jumătate din amestec în forma de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
5
Luați puțin sub jumătate din amestecul rămas și puneți-l într-un castron și colorați roșu intens cu colorarea alimentelor. Puneți 34 de linguri mici de amestec de tort roșu pe amestecul din forma de tort. Folosind mânerul unei lingurițe trageți amestecul roșu pentru a da un efect marmorat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Folosind amestecul de tort simplu și roșu rămas, așezați linguri într-un mod aleatoriu în cele două boluri pregătite. Folosiți din nou mânerul de linguriță pentru a da un efect marmorat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Coaceți la cuptor pentru aproximativ 30 de minute pentru vasul mic, aproximativ 35 de minute pentru mediu și 5060 de minute pentru forma de tort. Amestecul este gătit când este ferm la atingere și când o frigăruie introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Când prăjiturile sunt reci, tăiați orice vârfuri care s-au format.
9
Așezați tortul rotund pe o placă mare de tort.
10
Tăiați trei forme mici în v pe marginea tortului, pentru a face o formă neuniformă pentru baza vulcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
11
Întindeți puțină glazură de caise pe tot tortul și așezați deasupra tortul cu castron mai mare, cu partea rotunjită în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
12
Ungeți cu glazură de caise și așezați tortul rămas, cu partea rotunjită în sus, deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
13
Tăiați un mic gol în partea de sus a acestui tort (pentru a reprezenta gura vulcanului) și apoi periați tortul cu glazură de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
14
Întindeți marțipanul într-un cerc mare pentru a acoperi tortul. Poate fi o formă destul de aspră. Ridicați-l pe tort și drapați într-un mod aleatoriu în colțuri și crăpături pentru a face o formă de vulcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarțipanMarțipan
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
15
Topiți ciocolata într-un cuptor cu microunde sau într-un castron peste o tigaie cu apă fierbinte. Folosind o perie de patiserie, vopsiți vulcanul cu ciocolată. Atașați bucăți de ciocolată, popcorn etc. cu ciocolată topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
16
Adăugați dinozaurii.
17
Stropiți orice ciocolată rămasă peste vulcan într-un mod aleatoriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
18
Pentru a face lava, puneți restul de 50g zahăr într-o tigaie mică antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
19
Se încălzește ușor fără a amesteca până când zahărul s-a topit, dar este încă limpede. Ungeți ușor o foaie de copt metalică. Când zahărul devine doar maro deschis la margine, scoateți-l de pe foc și amestecați cu grijă puțină pastă roșie colorant alimentar. Folosind o linguriță, stropiți forme de lavă pe tava pregătită. Se lasă să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
20
Când este rece, ridicați cu atenție formele de lavă și așezați-le în vârful vulcanului. Pentru un efect suplimentar, utilizați lumânări de ziua de naștere, scântei de tort sau fântâni de tort.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista