Tort victorian cu ciocolata cu capsuni

Tort victorian cu ciocolata cu capsuni
Prajitura victoriana cu ciocolata cu capsuni dureaza aproximativ 1 ora si 5 minute de la inceput pana la sfarsit. Acest desert are 1018 calorii, 9 g de proteine și 41 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 12 și costă 1,74 USD per porție. 84 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de vanilie, shortening, bicarbonat de sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Va fi un succes la evenimentul de Ziua Mamei. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 44%. Acest scor este solid. Tortul victorian de ciocolată cu căpșuni, prăjitura cu trandafiri victorian și geranium și sandvișul victorian sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați apa și cacao până se omogenizează; pus deoparte. Într-un castron mare, cremă untul, zahărul până devine ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Ciocolată și Zahăr De Cofetari Suplimentar, OpționalAșchii De Ciocolată și Zahăr De Cofetari Suplimentar, Opțional
1 Pachet (32 Uncii) Zahăr De Cofetă1 Pachet (32 Uncii) Zahăr De Cofetă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Bateți în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
(Keebler)(Keebler)
3
Combinați făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu; se adaugă la amestecul de smântână alternativ cu amestecul de cacao, batând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
4
Se toarnă în două unse și tape cu făină de 9 inci. tigăi în formă de inimă.
5
Coaceți la 350° timp de 35-40 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Se felie 10 căpșuni; pus deoparte. Înmuiați căpșunile întregi rămase în ciocolată topită, aproximativ trei sferturi până deasupra; lăsând să picure excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
7
Se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt; da la frigider pana se fixeaza.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
8
Pentru glazura, scurtarea crema si zaharul de cofetari intr-un castron mare pana devine usor si pufos; se adauga treptat apa, batand pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
9
Se întinde între straturi și deasupra și părțile laterale ale prăjiturii. Lăsați deoparte să se stabilească, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
10
Pentru glazură, încălziți fulgii de ciocolată și smântâna într-o cratiță mică la foc mediu până când ciocolata se topește, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Se întinde peste prăjitura mată până se omogenizează. Se da la frigider pana se fixeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
12
Înainte de servire, aranjați două rânduri de căpșuni feliate deasupra prăjiturii în formă de inimă. Umpleți centrul cu așchii de ciocolată și pudrați cu zahăr de cofetă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
13
Puneți căpșunile înmuiate în jurul bazei. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tort cu ciocolata in meniu? Încercați să combinați cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Trefethen Merlot. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
Trefethen Merlot
Trefethen Merlot
La nas, note florale de violetă zdrobită conduc spre arome de fructe negre de cireșe negre, prune coapte și mure de vară. Arome complexe care continuă să evolueze în pahar. În gust, vinul este bine structurat și echilibrat, oferind arome de mure și prune, cu o tentă de ciocolată neagră și piele fină. Gustul este plin și bogat, cu taninuri moi catifelate care continuă prin vinuri finisare de lungă durată Delicios cu rață, pui la grătar, muschi de porc glazurat cu cireșe, preparate din carne de vită și miel, paste pe bază de roșii și pizza cu măsline negre și ciuperci. 89% Merlot, 8% Malbec, 2% Cabernet Franc, 1% Cabernet Sauvignon
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista