Tort victorian cu ciocolata cu capsuni

Tort victorian cu ciocolata cu capsuni
Prajitura victoriana cu ciocolata cu capsuni dureaza aproximativ 1 ora si 5 minute de la inceput pana la sfarsit. Acest desert are 1018 calorii, 9 g de proteine și 41 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 12 și costă 1,74 USD per porție. 84 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de vanilie, shortening, bicarbonat de sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Va fi un succes la evenimentul de Ziua Mamei. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 44%. Acest scor este solid. Tortul victorian de ciocolată cu căpșuni, prăjitura cu trandafiri victorian și geranium și sandvișul victorian sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați apa și cacao până se omogenizează; pus deoparte. Într-un castron mare, cremă untul, zahărul până devine ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Ciocolată și Zahăr De Cofetari Suplimentar, OpționalAșchii De Ciocolată și Zahăr De Cofetari Suplimentar, Opțional
1 Pachet (32 Uncii) Zahăr De Cofetă1 Pachet (32 Uncii) Zahăr De Cofetă
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Bateți în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Combinați făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu; se adaugă la amestecul de smântână alternativ cu amestecul de cacao, batând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
4
Se toarnă în două unse și tape cu făină de 9 inci. tigăi în formă de inimă.
5
Coaceți la 350° timp de 35-40 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Se felie 10 căpșuni; pus deoparte. Înmuiați căpșunile întregi rămase în ciocolată topită, aproximativ trei sferturi până deasupra; lăsând să picure excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
7
Se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt; da la frigider pana se fixeaza.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Pentru glazura, scurtarea crema si zaharul de cofetari intr-un castron mare pana devine usor si pufos; se adauga treptat apa, batand pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Se întinde între straturi și deasupra și părțile laterale ale prăjiturii. Lăsați deoparte să se stabilească, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Pentru glazură, încălziți fulgii de ciocolată și smântâna într-o cratiță mică la foc mediu până când ciocolata se topește, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Se întinde peste prăjitura mată până se omogenizează. Se da la frigider pana se fixeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Înainte de servire, aranjați două rânduri de căpșuni feliate deasupra prăjiturii în formă de inimă. Umpleți centrul cu așchii de ciocolată și pudrați cu zahăr de cofetă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
13
Puneți căpșunile înmuiate în jurul bazei. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tort cu ciocolata in meniu? Încercați să combinați cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Trefethen Merlot. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
Trefethen Merlot
Trefethen Merlot
La nas, note florale de violetă zdrobită conduc spre arome de fructe negre de cireșe negre, prune coapte și mure de vară. Arome complexe care continuă să evolueze în pahar. În gust, vinul este bine structurat și echilibrat, oferind arome de mure și prune, cu o tentă de ciocolată neagră și piele fină. Gustul este plin și bogat, cu taninuri moi catifelate care continuă prin vinuri finisare de lungă durată Delicios cu rață, pui la grătar, muschi de porc glazurat cu cireșe, preparate din carne de vită și miel, paste pe bază de roșii și pizza cu măsline negre și ciuperci. 89% Merlot, 8% Malbec, 2% Cabernet Franc, 1% Cabernet Sauvignon
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista