Vechiul tort de jeleu de Sud necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 64 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 10. O porție conține 231 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Dacă aveți la îndemână praf de copt, făină de tort, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 13%. Încercați Tort Cu Jeleu De Rubarbă, Jelly Roll, și Rola De Jeleu Cu Nuci De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mic bateți albușurile de ou până se înțepenesc, dar nu se usucă și se lasă deoparte. Într-un alt bol, bateți gălbenușurile de ou până la lumină. Adăugați treptat zahărul și vanilia și amestecați bine. Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați amestecul de făină cernută în amestecul de gălbenușuri de ou. Îndoiți albușurile în amestecul de ouă și turnați aluatul într-o tigaie de 15 pe 10 pe 1 inch căptușită cu hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Coaceți timp de 8 până la 10 minute sau până când tortul este auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Desfaceți marginile tortului, inversați tortul pe un prosop prăfuit cu zahăr de cofetari. Curățați ușor hârtia de ceară de pe tort. Tăiați 1/4 inch de crustă tare de pe fiecare parte lungă a tortului cu jeleu. Începeți cu partea îngustă și rotiți tortul și prosopul împreună. Tort rece pe raft, cusătură cu fața în jos, timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
6
Odată ce tort sa răcit, desfaceți ușor și răspândirea tort cu gem sau jeleu și re-roll.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Gem
7
Se presară cu zahăr de cofetărie sau se acoperă cu frișcă.