Tort Vechi De Jeleu De Sud
Vechiul tort de jeleu de Sud necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 64 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 10. O porție conține 231 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Dacă aveți la îndemână praf de copt, făină de tort, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 13%. Încercați Tort Cu Jeleu De Rubarbă, Jelly Roll, și Rola De Jeleu Cu Nuci De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un castron mic bateți albușurile de ou până se înțepenesc, dar nu se usucă și se lasă deoparte. Într-un alt bol, bateți gălbenușurile de ou până la lumină. Adăugați treptat zahărul și vanilia și amestecați bine. Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea.
Adăugați amestecul de făină cernută în amestecul de gălbenușuri de ou. Îndoiți albușurile în amestecul de ouă și turnați aluatul într-o tigaie de 15 pe 10 pe 1 inch căptușită cu hârtie cerată.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute sau până când tortul este auriu.
Desfaceți marginile tortului, inversați tortul pe un prosop prăfuit cu zahăr de cofetari. Curățați ușor hârtia de ceară de pe tort. Tăiați 1/4 inch de crustă tare de pe fiecare parte lungă a tortului cu jeleu. Începeți cu partea îngustă și rotiți tortul și prosopul împreună. Tort rece pe raft, cusătură cu fața în jos, timp de 10 până la 15 minute.
Odată ce tort sa răcit, desfaceți ușor și răspândirea tort cu gem sau jeleu și re-roll.
Se presară cu zahăr de cofetărie sau se acoperă cu frișcă.