Tort Ușor De Înghețată
Tortul ușor de înghețată necesită în jur 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 318 calorii. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați topping de ciocolată fudge, topping biciuit fără lactate, baton de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 13%. Încercați Tort De Înghețată De Casă, Tort De Înghețată Cu Scorțișoară, și Tort De Înghețată Cu Rubarbă Fără Lactate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 8 sandvișuri de înghețată unul lângă altul într-un vas de copt de 9x13 inch.
Se întinde uniform cu jumătate din toppingul de fudge fierbinte, apoi jumătate din toppingul biciuit. Repetați cu sandvișurile și toppingurile rămase.
Se presară cu baton de ciocolată rasă.
Acoperiți și congelați cel puțin 1 oră înainte de servire. Păstrați porțiunea neutilizată acoperită și înghețată.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețată în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.