Tort Ușor De Morcovi Fără Gluten

Tort Ușor De Morcovi Fără Gluten
Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 370 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Este perfect pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, unt, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de morcovi fără Gluten cu glazură de brânză cremă fără lactate, Tort de morcovi sănătos Milkshake (fără gluten, fără zahăr, cu conținut scăzut de grăsimi), și Tort sănătos de morcovi din hrișcă (fără zahăr, cu conținut scăzut de grăsimi, bogat în fibre, fără gluten, vegan) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul numai de tigaie pătrată de 8 sau 9 inci cu scurtare sau pulverizați cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ScurtareaScurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, 1/2 cană unt, scorțișoară, nucșoară, 2 lingurițe de vanilie și ouă la viteză mică 30 de secunde. Bate pe viteza medie de 2 minute, răzuire castron ocazional. Cu lingura, amestecați morcovii și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
ScorțișoarăScorțișoară
MorcovMorcov
VanilieVanilie
UntUnt
NucșoarăNucșoară
Nuci PecanNuci Pecan
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se întinde în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 36 până la 41 de minute pentru o tigaie de 8 inci sau 33 până la 38 de minute pentru o tigaie de 9 inci sau până când scobitoarea iese curată. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, 2 linguri de unt, 1/2 linguriță de vanilie și 1 linguriță de lapte cu mixerul electric la viteză mică până la omogenizare. Bateți treptat în zahăr pudră, câte 1 cană, până se omogenizează și se întinde. Dacă glazura este prea groasă, bateți mai mult lapte, câteva picături odată. Se amestecă nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
GlazuraGlazura
Nucă De CocosNucă De Cocos
VanilieVanilie
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Întindeți glazura peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista