Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 370 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Este perfect pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, unt, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de morcovi fără Gluten cu glazură de brânză cremă fără lactate, Tort de morcovi sănătos Milkshake (fără gluten, fără zahăr, cu conținut scăzut de grăsimi), și Tort sănătos de morcovi din hrișcă (fără zahăr, cu conținut scăzut de grăsimi, bogat în fibre, fără gluten, vegan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul numai de tigaie pătrată de 8 sau 9 inci cu scurtare sau pulverizați cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Scurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, 1/2 cană unt, scorțișoară, nucșoară, 2 lingurițe de vanilie și ouă la viteză mică 30 de secunde. Bate pe viteza medie de 2 minute, răzuire castron ocazional. Cu lingura, amestecați morcovii și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Tort
Scorțișoară
Morcov
Vanilie
Unt
Nucșoară
Nuci Pecan
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se întinde în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți 36 până la 41 de minute pentru o tigaie de 8 inci sau 33 până la 38 de minute pentru o tigaie de 9 inci sau până când scobitoarea iese curată. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
Tigaie
5
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, 2 linguri de unt, 1/2 linguriță de vanilie și 1 linguriță de lapte cu mixerul electric la viteză mică până la omogenizare. Bateți treptat în zahăr pudră, câte 1 cană, până se omogenizează și se întinde. Dacă glazura este prea groasă, bateți mai mult lapte, câteva picături odată. Se amestecă nuca de cocos.