Tortul ușor de afine și mere este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 375 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, unt, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 12 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Tort Ușor De Afine Și Mere, Tort Ușor De Afine Și Mere, și Gatiti cartea: tort usor de mere de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Combinați afine, măr, zahăr brun, coajă de portocală, suc de portocale și 1 linguriță de scorțișoară într-un castron mediu. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Zahăr Brun
Afine
Coaja De Portocala
Scorțișoară
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
În vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți ouăle la viteză medie-mare timp de 2 minute. Cu mixerul pe mediu, adăugați 1 cană de zahăr granulat, untul, vanilia și smântâna și bateți doar până se combină. La viteză mică, adăugați încet făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Smântână
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
5
Se toarnă amestecul de fructe uniform într-o farfurie de plăcintă de sticlă de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
6
Se toarnă aluatul peste fructe, acoperindu-l complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
7
Combinați restul de 1 lingură de zahăr granulat și 1/8 linguriță de scorțișoară și presărați-o peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Scorțișoară
8
Coaceți timp de 55 până la 60 de minute, până când o scobitoare introdusă în mijlocul tortului iese curată și fructele clocotesc în jurul marginilor.