Tort umplut cu Mascarpone cu fructe de pădure Sherried
O porție conține 401 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți unt, fructe de pădure, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Fructe De Ciocolată Cu Mascarpone, Zabaglione Sherried cu fructe de padure, și Mousse Marsalan și Mascarpone cu tort de lire și fructe de pădure.
Instrucțiuni
1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc. Ungeți o tigaie rotundă de 9 inci (adâncime de 2 inci). Linia de jos cu o rundă de hârtie pergament, apoi pergament de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Formă De Tort
Cuptor
2
Cernem împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
3
Bateți împreună untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric până devin palide și pufoase. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Cu mixerul la viteză mică, bateți în zară până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați amestecul de făină în 3 loturi, amestecând după fiecare adăugare până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Întindeți aluatul în tigaie, netezind blatul. Rap pan pe tejghea de mai multe ori pentru a elimina bulele de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
7
Coaceți până devine auriu și o culegere de lemn introdusă în centru iese curată, 35 până la 40 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft 10 minute. Rulați un cuțit în jurul marginii tortului pentru a slăbi, apoi inversați pe o farfurie. Aruncați hârtia și reintroduceți tortul pe raft pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
Tigaie
1
Aduceți Sherry și zahărul la fiert într-o cratiță mică și grea, amestecând până când zahărul s-a dizolvat. Puneți fructele de pădure într-un castron și turnați sirop fierbinte peste ele, aruncând ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Zahăr
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Lăsați să stea 15 minute.
1
Bateți mascarpone și smântână cu zahăr într-un castron mare folosind bătăi curățate până când amestecul ține doar vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Înjumătățiți tortul orizontal cu un cuțit lung zimțat. Îndepărtați cu grijă jumătatea superioară și rezervați. Puneți jumătatea inferioară pe o farfurie, apoi întindeți uniform cu toată crema și înlocuiți jumătatea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
3
Se servește cu fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
1
* Tortul, fără cremă, poate fi copt cu 1 zi înainte. Înfășurați în folie de plastic odată răcită și păstrați-o la temperatura camerei.* Boabele pot macera la temperatura camerei până la 2 ore.