Tort umplut cu Mascarpone cu fructe de pădure Sherried

Tort umplut cu Mascarpone cu fructe de pădure Sherried
O porție conține 401 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți unt, fructe de pădure, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Fructe De Ciocolată Cu Mascarpone, Zabaglione Sherried cu fructe de padure, și Mousse Marsalan și Mascarpone cu tort de lire și fructe de pădure.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc. Ungeți o tigaie rotundă de 9 inci (adâncime de 2 inci). Linia de jos cu o rundă de hârtie pergament, apoi pergament de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Cernem împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
3
Bateți împreună untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric până devin palide și pufoase. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Cu mixerul la viteză mică, bateți în zară până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați amestecul de făină în 3 loturi, amestecând după fiecare adăugare până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Întindeți aluatul în tigaie, netezind blatul. Rap pan pe tejghea de mai multe ori pentru a elimina bulele de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
7
Coaceți până devine auriu și o culegere de lemn introdusă în centru iese curată, 35 până la 40 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft 10 minute. Rulați un cuțit în jurul marginii tortului pentru a slăbi, apoi inversați pe o farfurie. Aruncați hârtia și reintroduceți tortul pe raft pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
1
Aduceți Sherry și zahărul la fiert într-o cratiță mică și grea, amestecând până când zahărul s-a dizolvat. Puneți fructele de pădure într-un castron și turnați sirop fierbinte peste ele, aruncând ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
ZahărZahăr
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Lăsați să stea 15 minute.
1
Bateți mascarpone și smântână cu zahăr într-un castron mare folosind bătăi curățate până când amestecul ține doar vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Înjumătățiți tortul orizontal cu un cuțit lung zimțat. Îndepărtați cu grijă jumătatea superioară și rezervați. Puneți jumătatea inferioară pe o farfurie, apoi întindeți uniform cu toată crema și înlocuiți jumătatea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
3
Se servește cu fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
1
* Tortul, fără cremă, poate fi copt cu 1 zi înainte. Înfășurați în folie de plastic odată răcită și păstrați-o la temperatura camerei.* Boabele pot macera la temperatura camerei până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
CremăCremă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista