Tort Uimitor De Ciocolată Fără Făină Făcut Cu Frișcă

Tort Uimitor De Ciocolată Fără Făină Făcut Cu Frișcă
Tort uimitor de ciocolată fără făină făcut cu frișcă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 585 calorii, 8g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ciocolată, cafea tare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată fără făină cu frișcă de migdale, Tort De Ciocolată Fără Făină Cu Frișcă Chai, și Tort de Macaroon cu lămâie amară fără făină, cu frișcă de ciocolată albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Unt în interiorul a 2 Mini Tigăi springform (Dimensiune 4 inch) și fundul liniei cu cercuri de hârtie pergament.Topiți ciocolata cu cafea într-un cazan dublu sau într-un vas așezat peste apă fierbinte. Alternativ, puteți utiliza cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți zahărul și oul împreună într-un bol metalic cu mixer. Puneți vasul mixerului peste o cratiță cu apă clocotită, fără fierbere, și bateți până când amestecul este cald la atingere și zahărul este dizolvat – asigurați-vă că nu gătiți amestecul! Puneți suportul mixerului și bateți la viteză medie până la lumină și aproape triplat în volum, aproximativ 3 minute. Reduceți viteza la mediu-scăzut și continuați să bateți încă 2 minutes.In castron răcit, bateți crema chiar după etapa de vârf moale. Îndoiți un sfert de amestec de ouă în amestec de ciocolată pentru a ușura, apoi pliați amestecul de ciocolată înapoi în amestecul de ouă rămas. Îndoiți în frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Transferați în tigăi pregătite, blat neted și atingeți ușor tigăile umplute pe suprafața de lucru de câteva ori pentru a așeza orice buzunare de aer.
4
Așezați tigăile în tigaie mai mare (am folosit o tigaie de 9 inci).
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Adăugați suficientă apă fierbinte în tigaia de copt pentru a ajunge la jumătatea laturilor tigailor de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Coaceți 30 de minute. Deschideți ușa cuptorului 30 de secunde pentru a elibera orice exces de umiditate care se acumulează în cuptor. Continuați să coaceți până când centrul tortului se simte oarecum ferm atunci când este apăsat ușor cu degetele, încă 15-20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți prăjiturile din cuptor și lăsați să se răcească la temperatura camerei (rețineți, dacă coaceți prăjiturile mai mari, le răciți în cuptorul închis timp de două ore).Rulați un cuțit cald în interiorul tigăilor și îndepărtați cu grijă din tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Se transferă la frigider și se răcește până când este foarte ferm. Înfășurați în folie de plastic și păstrați-l răcit până când este gata de servit
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
Scoateți prăjiturile din frigider și reveniți la temperatura camerei. Cu cel puțin 1 oră înainte de servire, Preîncălziți cuptorul la cea mai mică setare. Dacă tocmai ați folosit cuptorul, opriți-l. Desfaceți prăjiturile și puneți-le pe farfurii de servire rezistente la cuptor. Încălziți-le la cuptor pentru aproximativ 20-30 de minute sau până când sunt calde pe tot parcursul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista