Tort Uimitor De Ciocolată Fără Făină Făcut Cu Frișcă

Tort Uimitor De Ciocolată Fără Făină Făcut Cu Frișcă
Tort uimitor de ciocolată fără făină făcut cu frișcă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 585 calorii, 8g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ciocolată, cafea tare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată fără făină cu frișcă de migdale, Tort De Ciocolată Fără Făină Cu Frișcă Chai, și Tort de Macaroon cu lămâie amară fără făină, cu frișcă de ciocolată albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Unt în interiorul a 2 Mini Tigăi springform (Dimensiune 4 inch) și fundul liniei cu cercuri de hârtie pergament.Topiți ciocolata cu cafea într-un cazan dublu sau într-un vas așezat peste apă fierbinte. Alternativ, puteți utiliza cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Bateți zahărul și oul împreună într-un bol metalic cu mixer. Puneți vasul mixerului peste o cratiță cu apă clocotită, fără fierbere, și bateți până când amestecul este cald la atingere și zahărul este dizolvat – asigurați-vă că nu gătiți amestecul! Puneți suportul mixerului și bateți la viteză medie până la lumină și aproape triplat în volum, aproximativ 3 minute. Reduceți viteza la mediu-scăzut și continuați să bateți încă 2 minutes.In castron răcit, bateți crema chiar după etapa de vârf moale. Îndoiți un sfert de amestec de ouă în amestec de ciocolată pentru a ușura, apoi pliați amestecul de ciocolată înapoi în amestecul de ouă rămas. Îndoiți în frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Transferați în tigăi pregătite, blat neted și atingeți ușor tigăile umplute pe suprafața de lucru de câteva ori pentru a așeza orice buzunare de aer.
4
Așezați tigăile în tigaie mai mare (am folosit o tigaie de 9 inci).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Adăugați suficientă apă fierbinte în tigaia de copt pentru a ajunge la jumătatea laturilor tigailor de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Coaceți 30 de minute. Deschideți ușa cuptorului 30 de secunde pentru a elibera orice exces de umiditate care se acumulează în cuptor. Continuați să coaceți până când centrul tortului se simte oarecum ferm atunci când este apăsat ușor cu degetele, încă 15-20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Scoateți prăjiturile din cuptor și lăsați să se răcească la temperatura camerei (rețineți, dacă coaceți prăjiturile mai mari, le răciți în cuptorul închis timp de două ore).Rulați un cuțit cald în interiorul tigăilor și îndepărtați cu grijă din tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Se transferă la frigider și se răcește până când este foarte ferm. Înfășurați în folie de plastic și păstrați-l răcit până când este gata de servit
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
Scoateți prăjiturile din frigider și reveniți la temperatura camerei. Cu cel puțin 1 oră înainte de servire, Preîncălziți cuptorul la cea mai mică setare. Dacă tocmai ați folosit cuptorul, opriți-l. Desfaceți prăjiturile și puneți-le pe farfurii de servire rezistente la cuptor. Încălziți-le la cuptor pentru aproximativ 20-30 de minute sau până când sunt calde pe tot parcursul.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista