Tort tunel cu cremă de brânză fudgy
Prăjitura tunel cu brânză cu cremă fudgy este un desert care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine, 45 g de grăsimi și un total de 663 de calorii. Pentru 1,15 USD per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 38 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați smântână grea pentru frișcă, cremă de brânză, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Tort cu tunel cu înghețată, Brownies cu brânză cu cremă Fudgy și Brownie cu brânză cu cremă Cappuccino Ultimate Fudgy.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți și făinați ușor un tub de 10 inchi sau o tavă Bundt, eliminând excesul.
Într-o cratiță mică, la foc mediu, topește 1 1/4 cană de ciocolată.
Într-un castron, bateți crema de brânză, zahărul, 3 linguri de smântână groasă și ciocolata topită până se omogenizează.
Într-un castron separat, amestecați amestecul de prăjitură, cafeaua, uleiul și ouăle până se amestecă.
Se toarnă în tava pregătită.
Se presară cu nuci. Întindeți amestecul de brânză cremă în jurul tigaii, dar nu o întindeți pe margini.
Coacem in cuptorul preincalzit 55-65 minute, pana cand o scobitoare introdusa in centru iese curata. Se răcește 1 oră în tigaie înainte de a se răsturna.
Pentru a pregăti glazura, încălziți 1/2 cană de smântână groasă într-o cratiță mică la foc mediu până când marginile sunt spumoase.
Amestecați 1/2 cană chipsuri de ciocolată și amestecați până se topesc și se omogenizează. Se fierbe un minut, până se îngroașă ușor.
Se toarnă glazura peste tort, lăsând-o să curgă pe părțile laterale. Se răcește complet, lăsând glazura să se întărească. A se păstra la frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru prăjitură. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "