Tort turtă dulce tropicale ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 39 de cenți pe porție. O porție conține 256 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, zahăr granulat, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 13%. Rețete similare sunt Turtă Dulce De Tei De Macadamia Tropicală, Tort De Turtă Dulce Cu Glazură Cremoasă De Turtă Dulce, și tort de turtă dulce fără ouă , cum se face tort de turtă dulce fără ouă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti tortul, acoperiți ușor tigăile de tort de 2 (9 inci) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
3
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
4
Combinați făina, praful de copt, scorțișoara și 1/4 linguriță de sare, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Puneți untul, 1/2 cană zahăr granulat, zahăr brun și ghimbir într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Zahăr Brun
Unt
Ghimbir
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
6
Adăugați gălbenușurile de ou, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în melasă. Bătând la viteză mică, adăugați amestecul de făină în amestecul de unt alternativ cu laptele de cocos, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Gălbenuș De Ou
Melasă
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
7
Așezați 4 albușuri într-un castron mare și curat; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi folosind bătăi curate și uscate. Adăugați treptat restul de 1/4 cană de zahăr granulat, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
8
Se amestecă ușor un sfert din amestecul de albuș de ou în aluat; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
9
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
10
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
11
Scoateți din tigăi; se răcește complet pe rafturile de sârmă.
12
Pentru a pregăti glazura, așezați 3 albușuri de ou și o picătură de sare într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează folosind bătăi curate și uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Glazura
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
13
Combinați 3/4 cană zahăr granulat și 1/4 cană apă într-o cratiță mică; se aduce la fierbere. Gatiti, fara agitare, pana cand termometrul cu bomboane Inregistreaza 25
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Bomboane
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Tigaie Cu Sos
14
Se toarnă siropul de zahăr fierbinte într-un jet subțire peste amestecul de albuș de ou, bătând cu viteză mare până se formează vârfuri rigide. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop Simplu
Albușuri De Ou
Vanilie
15
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; se întinde cu marmeladă și 1 cană glazură. Se acoperă cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă
Glazura
Pâine Cu Nuci și Stafide
16
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului; presărați blatul tortului cu nucă de cocos prăjită. Păstrați tortul acoperit în frigider.