Tort Tropical de morcovi cu glazură de brânză cremă de nucă de cocos
Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1080 calorii, 11g de proteine, și 59G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, cremă de brânză marca philadelphia, ghimbir cristalizat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de nucă de cocos prăjită, Bare de tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de nucă de cocos, și Tort de morcovi și nucă de cocos cu glazură de brânză cremă de miere.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.unt trei tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 1 1/2 inci. Linia de jos a tigăi cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Pulpe și Picioare De Pui
2
Combinați 1/3 cană de făină și următoarele 3 ingrediente în procesor. Procesați până când nucile sunt tocate mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
3
Bateți restul de 2 căni de făină, scorțișoară, praf de copt, sare și bicarbonat de sodiu într-un castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De Orez
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Folosind mixerul electric, bateți zahărul și uleiul într-un castron mare pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
5
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie. Bateți în amestecul de făină-condimente. Se amestecă amestecul de nucă de cocos-macadamia, apoi morcovii și ananasul zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas Zdrobit
Ambalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat Individual
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Stropi în Formă De Inimă
Bomboane De Napolitană Necco
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
6
Împărțiți aluatul între tigăi.
7
Coaceți până când testerul introdus în centrul prăjiturilor iese curat, aproximativ 30 de minute. Se răcește în tigăi pe rafturi 1 oră. Rulați cuțitul în jurul marginii tigăilor pentru a slăbi prăjiturile. Întoarceți prăjiturile pe rafturi; se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1
Bateți crema de brânză și untul într-un castron mare până se omogenizează. Bateți în zahăr pudră, apoi cremă de nucă de cocos și ambele extracte. Se răcește până când este suficient de ferm pentru a se răspândi, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De Cocos
5 Bomboane Lui Peachie-O
Acum și Mai Târziu Bomboane
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Așezați 1 strat de tort, cu partea plată în sus, pe platou.
3
Întindeți 3/4 cană glazură deasupra tortului. Se acoperă cu al doilea strat de tort, cu partea plată în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Întindeți 3/4 cană glazură peste. Se acoperă cu al treilea strat de tort, cu partea rotunjită în sus, apăsând ușor pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Spread strat subțire de glazura peste partea de sus și părți de tort. Chill tort și restul de glazură 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. Aranjați nuci întregi și ghimbir în jurul marginii superioare a tortului. Se răcește 1 oră. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se acoperă cu cupola de tort și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
7
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de servire.)