Tort Tres Leches Pina Colada

Tort Tres Leches Pina Colada
Tres Leches Pina Colada tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 392 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. 116 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți lapte, amestecați tortul fără budincă, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare includ Pi Xiva Colada Tres Leches Cake, Pina Colada Tres Leches Cakes, și Tres Leches de Coco (tort de nucă de cocos Tres Leches).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de tort de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se amestecă amestecul de tort galben, ouăle, apa și uleiul vegetal într-un bol până se umezesc; bateți cu un mixer electric la viteză medie timp de 2 minute. Se amestecă ananasul zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas ZdrobitAnanas Zdrobit
Amestec De Tort GalbenAmestec De Tort Galben
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită pentru tort.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când tortul se rumeneste ușor și o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată sau cu firimituri umede, 30 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți tortul din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Bateti crema de nuca de cocos cu lapte intr-un bol pana se omogenizeaza; se toarnă amestecul peste tortul fierbinte. Lăsați tortul să se răcească bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Bateți smântâna într-un bol de amestecare cu zahăr, folosind un mixer electric, până când frisca ține vârfuri moi. Frost top de tort cu frisca si se presara cu nucă de cocos prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista