Tort Tres Leches Pina Colada

Tort Tres Leches Pina Colada
Tres Leches Pina Colada tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 392 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. 116 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți lapte, amestecați tortul fără budincă, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare includ Pi Xiva Colada Tres Leches Cake, Pina Colada Tres Leches Cakes, și Tres Leches de Coco (tort de nucă de cocos Tres Leches).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de tort de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă amestecul de tort galben, ouăle, apa și uleiul vegetal într-un bol până se umezesc; bateți cu un mixer electric la viteză medie timp de 2 minute. Se amestecă ananasul zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas ZdrobitAnanas Zdrobit
Amestec De Tort GalbenAmestec De Tort Galben
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită pentru tort.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când tortul se rumeneste ușor și o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată sau cu firimituri umede, 30 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți tortul din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Bateti crema de nuca de cocos cu lapte intr-un bol pana se omogenizeaza; se toarnă amestecul peste tortul fierbinte. Lăsați tortul să se răcească bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Bateți smântâna într-un bol de amestecare cu zahăr, folosind un mixer electric, până când frisca ține vârfuri moi. Frost top de tort cu frisca si se presara cu nucă de cocos prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista