Tort Tandy Cu Unt De Arahide

Unt de arahide Tort Tandy ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 280 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți unt, glazură de ciocolată betty rich & creamy, amestec de tort betty și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort de ciocolată cu unt de arahide cu o glazură specială de unt de arahide, Nutella-pâine cu unt de arahide stratificată și învârtită {tort de pâine cu unt de arahide}, și Tort Bundt cu unt de arahide cu ciocolată cu glazură dulce de unt de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 15x10x1 inci cu spray de copt cu făină.
Faceți aluat de tort conform instrucțiunilor de pe cutie folosind amestec de tort, apă, ulei și ouă.
Se toarnă aluatul în tigaie.
Coaceți 17 până la 23 de minute (19 până la 26 de minute pentru tigaia întunecată sau antiaderentă) sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 30 de minute.
Într-un castron mic cu microunde, untul de arahide cu microunde neacoperit la 20 de secunde sau până se înmoaie și se întinde. Picătură de lingurițe pe suprafața de tort cald; răspândit cu atenție pentru a acoperi partea de sus. Prajitura la frigider pentru a intari untul de arahide, aproximativ 15 minute.
Între timp, într-un castron mediu cu microunde, chipsuri de ciocolată cu microunde și unt descoperite la 30 de secunde. Se amestecă; continuați să cuptorul cu microunde la maxim cu 10 până la 20 de secunde mai mult, amestecând după 10 secunde până când chipsurile sunt topite. Se amestecă glazura.
Întindeți glazura peste stratul de unt de arahide pe tort. Depozitați ușor acoperit.