Tort Super Ușor De Mardi Gras King
Super ușor Mardi Gras Regele tort ar putea fi doar Creolă rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 531 calorii. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână coloranți alimentari, lapte, coloranți alimentari și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort ușor de Mardi Gras King cu umplutură de scorțișoară cu brânză cremă, Cupcakes cu tort Mardi Gras King: potrivite pentru un rege și o regină, și Tort Mardi Gras King pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o foaie de copt.
Deschideți conservele de aluat dulce și derulați aluatul din fiecare cutie în 3 fire. Lucrând pe o suprafață curată, așezați 3 șuvițe de aluat una lângă alta și adunați-le împreună pentru a face o șuviță mare. Îndoiți acest lucru în jumătate și rotiți ușor pentru a face un jurnal de grăsime. Repetați pașii cu aluatul rămas.
Așezați fiecare buștean pe foaia de copt pregătită și formați pentru a face un inel, suprapunând capetele și ciupindu-le împreună pentru a face un cerc complet. Bateți aluatul în formă, după cum este necesar, pentru a face inelul chiar și în dimensiune. Acoperiți ușor cu folie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este ferm la atingere și se rumenesc, 50 până la 60 de minute. Verificați des dacă este gata, astfel încât inelul să nu se coacă prea mult.
Așezați pe un suport de sârmă și răciți complet.
Așezați inelul de tort pe o farfurie de servire.
Tăiați o fantă de-a lungul interiorului inelului și introduceți un copil mic de plastic, împingându-l suficient de departe în tort pentru a fi ascuns de vedere.
Împărțiți glazura uniform între 4 boluri. Se amestecă 1 lingură de lapte în fiecare bol pentru a subția glazura. Folosiți glazura într-un bol pentru a stropi peste tortul răcit. La restul de trei boluri de glazură, amestecați colorantul alimentar galben într-unul și verde în altul. Amestecați coloranții alimentari roșii și albastri împreună cu glazura într-un al treilea castron pentru a face glazură purpurie.
Stropiți tortul cu glazuri galbene, verzi și violete în orice model dorit. Îndepărtați tortul cu stropi multicolore și decorați cu mărgele, bebeluși suplimentari din plastic, panglică crețată și alte bibelouri festive.