Tort Stratificat de Ciocolata-Praline

Tort Stratificat de Ciocolata-Praline
Reteta Prajitura cu straturi de ciocolata-pralina se poate face in aproximativ 1 ora . O porție conține 641 de calorii , 8 g de proteine și 34 g de grăsimi . Pentru 99 de cenți per porție , obțineți un desert care servește 12. Dacă aveți la îndemână amestec de prăjitură cu ciocolată, lapte condensat, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 30% . Acest scor este destul de prost. Rețete similare sunt Prajitura cu strat de ciocolată cu Ganache , Prajitura cu strat de moca cu umplutură de cremă de ciocolată și rom și Pralină cu scorțișoară, caramelă, prăjituri cu fulgi de ovăz .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea mică, combinați zahărul brun, untul și smântâna. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se dizolva zaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată și Bomboane De Ciocolată în Formă De InimăBucle De Ciocolată și Bomboane De Ciocolată în Formă De Inimă
Bucle De Ciocolată și Bomboane De Ciocolată în Formă De InimăBucle De Ciocolată și Bomboane De Ciocolată în Formă De Inimă
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se toarnă în două unse de 9 inci. tavi rotunde de copt și stropiți cu nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Într-un castron mare, bate amestecul de tort, ouăle, laptele, untul, laptele condensat îndulcit și amestecul de budincă; bate la viteza mica timp de 30 de secunde. Bateți la mediu timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Transferați în tigăile pregătite.
5
Se coace la 350° timp de 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
6
Într-un castron mare, bate smântâna până începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați zahărul de cofetă și vanilia; bate până se formează vârfuri tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
8
Puneți un strat de tort pe o farfurie de servire, cu pralina în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PralinePraline
9
Ungeti cu jumatate din frisca. Acoperiți cu stratul de tort rămas; răspândiți deasupra frișca rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
10
Se ornează cu bucle de ciocolată și bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista