Tort Stratificat de Ciocolata-Praline
Reteta Prajitura cu straturi de ciocolata-pralina se poate face in aproximativ 1 ora . O porție conține 641 de calorii , 8 g de proteine și 34 g de grăsimi . Pentru 99 de cenți per porție , obțineți un desert care servește 12. Dacă aveți la îndemână amestec de prăjitură cu ciocolată, lapte condensat, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 30% . Acest scor este destul de prost. Rețete similare sunt Prajitura cu strat de ciocolată cu Ganache , Prajitura cu strat de moca cu umplutură de cremă de ciocolată și rom și Pralină cu scorțișoară, caramelă, prăjituri cu fulgi de ovăz .
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea mică, combinați zahărul brun, untul și smântâna. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se dizolva zaharul.
Se toarnă în două unse de 9 inci. tavi rotunde de copt și stropiți cu nuci pecan.
Într-un castron mare, bate amestecul de tort, ouăle, laptele, untul, laptele condensat îndulcit și amestecul de budincă; bate la viteza mica timp de 30 de secunde. Bateți la mediu timp de 2 minute.
Transferați în tigăile pregătite.
Se coace la 350° timp de 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Într-un castron mare, bate smântâna până începe să se îngroașe.
Adăugați zahărul de cofetă și vanilia; bate până se formează vârfuri tari.
Puneți un strat de tort pe o farfurie de servire, cu pralina în sus.
Ungeti cu jumatate din frisca. Acoperiți cu stratul de tort rămas; răspândiți deasupra frișca rămasă.
Se ornează cu bucle de ciocolată și bomboane.