Tort Sandwich Cu Înghețată
Această rețetă face 12 porții cu 270 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Vara. 70 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pudră naturală de cacao, cremă de brânză, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cum se face un sandviș cu înghețată tropicală, Tort De Înghețată Cu Scorțișoară, și Tort De Înghețată De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol de amestecare, amestecați împreună crema de brânză înmuiată și pudra de cacao. Adăugați încet zahăr și lapte alternativ, răzuind părțile laterale ale bolului pentru a face o pastă subțire.
Adăugați vanilie. Folosind un mixer electric portabil, bateți până se omogenizează. Îndoiți în aproximativ o jumătate de cutie (1 cană de calibru) din toppingul biciuit. Îndoiți cookie-urile.
Așezați o foaie mare de folie pe o suprafață plană.
Așezați 4 sandvișuri de înghețată unul lângă altul pe folie.
Întindeți jumătate din amestecul de ciocolată peste sandvișuri.
Strat încă 4 sandvișuri de înghețată peste amestecul de ciocolată, apoi strat peste amestecul de ciocolată rămas și 4 sandvișuri de înghețată.Folosind o parte sau toată cutia rămasă de topping bătut, întindeți un strat subțire pe tot tortul. În acest moment va arăta destul de rău, dar este în regulă. O vei repara mai târziu. Aduceți folia în sus și în jurul tortului pentru a face un mic recipient, apoi puneți tortul într-o tigaie (doar pentru a-l menține la nivel) și puneți totul la congelator timp de aproximativ 6 ore sau până când este înghețat solid. Când este înghețat, îndepărtați folia și întindeți mai mult topping bătut peste tort. Aranjați pe o farfurie frumoasă și atingeți toppingul biciuit.
Garnisiți cu sirop de ciocolată sau firimituri de prăjituri și feliați.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.