Tort Sandwich cu unt de arahide și jeleu
Această rețetă servește 10. O porție conține 595 calorii, 10g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați jeleu de struguri, lapte, amestec de prăjituri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pan-Prajit Unt De Arahide Jeleu Sandwich, Cookie-uri sandwich cu unt de arahide și jeleu, și Cookie-uri sandwich cu unt de arahide și jeleu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți o tigaie de tort de 9 inci, tapetați cu pergament, apoi ungeți din nou și praf cu făină. Faceți amestecul de tort și umpleți tigaia cu trei sferturi pline (veți avea aluat rămas).
Coaceți la 350 de grade F până când o scobitoare iese curată, 30 până la 35 de minute.
Lăsați tortul să se răcească în tigaie 10 minute, apoi întoarceți-l pe un suport și lăsați-l să se răcească complet.
Transferați tortul pe o suprafață de lucru. Tăiați partea superioară folosind un cuțit zimțat, apoi feliați tortul pe jumătate orizontal.
Bateți untul și untul de arahide cu un mixer până se omogenizează. Alternați adăugarea zahărului și a laptelui cofetarilor, bătând după fiecare adăugare, până când glazura este pufoasă și netedă. Într-un alt castron, amestecați jeleul de struguri până când este slăbit și împrăștiat.
Întindeți un strat gros de glazură de unt de arahide pe jumătatea tortului de jos.
Întindeți jeleul de struguri deasupra glazurii cu unt de arahide, asigurându-vă că ajungeți la margini. Sus cu stratul de tort rămas.
Tăiați tortul în jumătate în diagonală și transferați-l pe o farfurie de servire. Separați ușor jumătățile pentru a arăta umplutura.
Fotografie de Kat Teutsch