Această rețetă servește 10. O porție conține 595 calorii, 10g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați jeleu de struguri, lapte, amestec de prăjituri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pan-Prajit Unt De Arahide Jeleu Sandwich, Cookie-uri sandwich cu unt de arahide și jeleu, și Cookie-uri sandwich cu unt de arahide și jeleu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ungeți o tigaie de tort de 9 inci, tapetați cu pergament, apoi ungeți din nou și praf cu făină. Faceți amestecul de tort și umpleți tigaia cu trei sferturi pline (veți avea aluat rămas).
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
2
Coaceți la 350 de grade F până când o scobitoare iese curată, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Lăsați tortul să se răcească în tigaie 10 minute, apoi întoarceți-l pe un suport și lăsați-l să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Transferați tortul pe o suprafață de lucru. Tăiați partea superioară folosind un cuțit zimțat, apoi feliați tortul pe jumătate orizontal.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
5
Bateți untul și untul de arahide cu un mixer până se omogenizează. Alternați adăugarea zahărului și a laptelui cofetarilor, bătând după fiecare adăugare, până când glazura este pufoasă și netedă. Într-un alt castron, amestecați jeleul de struguri până când este slăbit și împrăștiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Jeleu De Struguri
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Întindeți un strat gros de glazură de unt de arahide pe jumătatea tortului de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Întindeți jeleul de struguri deasupra glazurii cu unt de arahide, asigurându-vă că ajungeți la margini. Sus cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Jeleu De Struguri
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Tăiați tortul în jumătate în diagonală și transferați-l pe o farfurie de servire. Separați ușor jumătățile pentru a arăta umplutura.