Tort Sandwich cu unt de arahide și jeleu

Tort Sandwich cu unt de arahide și jeleu
Această rețetă servește 10. O porție conține 595 calorii, 10g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați jeleu de struguri, lapte, amestec de prăjituri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pan-Prajit Unt De Arahide Jeleu Sandwich, Cookie-uri sandwich cu unt de arahide și jeleu, și Cookie-uri sandwich cu unt de arahide și jeleu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți o tigaie de tort de 9 inci, tapetați cu pergament, apoi ungeți din nou și praf cu făină. Faceți amestecul de tort și umpleți tigaia cu trei sferturi pline (veți avea aluat rămas).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
2
Coaceți la 350 de grade F până când o scobitoare iese curată, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Lăsați tortul să se răcească în tigaie 10 minute, apoi întoarceți-l pe un suport și lăsați-l să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Transferați tortul pe o suprafață de lucru. Tăiați partea superioară folosind un cuțit zimțat, apoi feliați tortul pe jumătate orizontal.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
5
Bateți untul și untul de arahide cu un mixer până se omogenizează. Alternați adăugarea zahărului și a laptelui cofetarilor, bătând după fiecare adăugare, până când glazura este pufoasă și netedă. Într-un alt castron, amestecați jeleul de struguri până când este slăbit și împrăștiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Jeleu De StruguriJeleu De Struguri
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Întindeți un strat gros de glazură de unt de arahide pe jumătatea tortului de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
7
Întindeți jeleul de struguri deasupra glazurii cu unt de arahide, asigurându-vă că ajungeți la margini. Sus cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Jeleu De StruguriJeleu De Struguri
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
8
Tăiați tortul în jumătate în diagonală și transferați-l pe o farfurie de servire. Separați ușor jumătățile pentru a arăta umplutura.
9
Fotografie de Kat Teutsch
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista