Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul S ' mores. Această rețetă face 10 porții cu 908 calorii, 9g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, smântână, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tort S ' mores, Tort S ' mores, și Tort S ' mores.
Instrucțiuni
1
Încălziți smântâna grea, ciocolata și sarea într-un bol rezistent la căldură așezat peste o cratiță cu apă fierbinte (nu lăsați vasul să atingă apa), amestecând ocazional, până când ciocolata se topește și ganache-ul este neted. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Stropi în Formă De Inimă
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Scoateți vasul din tigaie și puneți-l deoparte până când ganache este rece și gros, dar încă turnat, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Între timp, faceți umplutura: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Aruncați firimiturile de cracker graham, untul topit și sarea într-un bol până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
2 Masline Umplute Cu Piment
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Se întinde pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
5
Coaceți, amestecând ocazional, până la prăjit, 8 până la 10 minute; lasa sa se raceasca. Asamblați tortul cât mai aproape de timpul de servire: folosind un cuțit lung zimțat, feliați cu atenție fiecare strat de tort pe jumătate orizontal.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Așezați 1 jumătate de tort pe un platou. Folosind o spatulă sau o lingură offset ușor unsă, întindeți o treime din crema de marshmallow deasupra, oprindu-vă la aproximativ 1 inch de margine (dacă crema de marshmallow este dificil de răspândit, cuptor cu microunde 10 până la 15 secunde pentru a se înmuia).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți Mici
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Legume Din Amestec Din California
7
Presărați o treime din amestecul de cracker graham peste crema de marshmallow. Repetați pentru a face 4 straturi, terminând cu tort; rezervați câteva linguri de amestec de cracker graham pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți Mici
50 De Pahare Miniaturale Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolata, Desfacute
8
Se toarnă ganache peste tort, lăsându-l să picure pe părțile laterale.
9
Se presară cu amestecul rezervat de cracker graham.
Ingrediente de care veți avea nevoie
50 De Pahare Miniaturale Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolata, Desfacute
10
Serviți imediat.
11
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Înveliți două tigăi rotunde de 9 inci cu spray de gătit și tapetați fundul cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Bateti pudra de cacao si 1 1/2 cani de apa clocotita intr-un bol mediu pana se omogenizeaza; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
13
Bateți făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol mare până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De Cofetari
Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
14
Adăugați ouăle, uleiul vegetal, smântâna și vanilia și bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Reduceți viteza mixerului la scăzut; bateți amestecul de cacao într-un flux constant până când pur și simplu combinați, apoi terminați amestecarea cu o spatulă de cauciuc. (Aluatul va fi subțire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
42 Lemn Dulce Snur Roșu
15
Împărțiți aluatul între tigăile pregătite și atingeți tigăile de tejghea pentru a ajuta aluatul să se așeze.
16
Coaceți până când o scobitoare introdusă în mijloc iese curată, 30 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
17
Transferați pe rafturi și lăsați să se răcească 10 minute, apoi rulați un cuțit în jurul marginii tigăilor și întoarceți prăjiturile pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
18
Scoateți pergamentul. Tăiați vârfurile prăjiturilor cu un cuțit lung zimțat pentru a le face la nivel, dacă doriți.