Tort Pădurea Neagră

Tortul din Pădurea Neagră ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 362 calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Un amestec de frișcă, amestec de prăjituri cu mâncare diavolului, umplutură de plăcintă cu cireșe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați tort din Pădurea Neagră fără ouă , cum se face tort din Pădurea Neagră, Tort Pădurea Neagră, și Pădurea Neagră [Pan]tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți două tigăi rotunde de 8 sau 9 inci sau pulverizați cu spray de copt cu făină.
Faceți și coaceți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie Pentru runde de 8 sau 9 inci. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mediu, bateți frișca cu mixerul electric la viteză mare până se îngroașă ușor. Bateți treptat în zahăr pudră până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în brandy. Într-un alt castron mic, amestecați umplutura de plăcintă și extractul de migdale.
Pe farfuria de servire, Așezați 1 strat de tort, cu partea rotunjită în jos.
Se întinde cu jumătate din frisca, apoi 1 cană amestec de cireșe până la 1 inch de margine. Sus cu al doilea strat, cu partea rotunjită în sus. Înghețați blatul cu frisca rămasă. Puneți amestecul de cireșe rămas deasupra.
Se presară cu migdale feliate. A se păstra acoperit la frigider.