Tort Pădurea Neagră

Tort Pădurea Neagră
Tortul din Pădurea Neagră ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 362 calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Un amestec de frișcă, amestec de prăjituri cu mâncare diavolului, umplutură de plăcintă cu cireșe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați tort din Pădurea Neagră fără ouă , cum se face tort din Pădurea Neagră, Tort Pădurea Neagră, și Pădurea Neagră [Pan]tort pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți două tigăi rotunde de 8 sau 9 inci sau pulverizați cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Faceți și coaceți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie Pentru runde de 8 sau 9 inci. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
3
Într-un castron mediu, bateți frișca cu mixerul electric la viteză mare până se îngroașă ușor. Bateți treptat în zahăr pudră până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în brandy. Într-un alt castron mic, amestecați umplutura de plăcintă și extractul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
Plăcintă De UmplerePlăcintă De Umplere
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Pe farfuria de servire, Așezați 1 strat de tort, cu partea rotunjită în jos.
5
Se întinde cu jumătate din frisca, apoi 1 cană amestec de cireșe până la 1 inch de margine. Sus cu al doilea strat, cu partea rotunjită în sus. Înghețați blatul cu frisca rămasă. Puneți amestecul de cireșe rămas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CireșeCireșe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Se presară cu migdale feliate. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Germana funcționează foarte bine cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red cu un rating de 3, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista