Tort Pădurea Neagră

Tort Pădurea Neagră
Tortul din Pădurea Neagră ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 1053 calorii, 11g de proteine, și 81G de grăsime. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați tort din Pădurea Neagră fără ouă , cum se face tort din Pădurea Neagră, Pădurea Neagră [Pan]tort, și Tort Pădurea Neagră II pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați 2 (8 inci) runde de hârtie pergament. Înveliți tigăile de tort de 2 (8 inci) cu unt, așezați rundele de pergament în Tigăi și acoperiți pergamentul cu mai mult unt. Înveliți tigăile și pergamentul cu făină și atingeți orice exces; pus deoparte.Aduceți apa la fierbere la foc mare într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se ia de pe foc, se adaugă ciocolata și cacao și se bate până se omogenizează; se lasă deoparte să se răcească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Lichior De AluneLichior De Alune
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Bateți împreună făina măsurată, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu până se combină; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Așezați untul măsurat și zahărul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și bateți la viteză medie până când este pufos și deschis la culoare, aproximativ 5 minute. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și paleta cu o spatulă de cauciuc.Readuceți mixerul la viteză medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați ouăle 1 la un moment dat, lăsând fiecare să se încorporeze complet înainte de a adăuga următorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Adăugați smântâna și vanilia și bateți până se combină (amestecul va arăta ușor coagulat). Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și ale paletei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Adăugați o treime din amestecul de făină rezervat și rotiți mixerul la viteză mică, amestecând până când făina este doar încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Adăugați jumătate din amestecul de ciocolată răcit și amestecați până se încorporează. Continuați cu amestecul de făină rămas și amestecul de ciocolată, alternând între fiecare și terminând cu făina, până când toate ingredientele sunt încorporate și amestecul este neted. Opriți mixerul, scoateți vasul și amestecați cu mâna orice dungi de făină rămase, asigurându-vă că răzuiți fundul vasului.Împărțiți aluatul uniform între tigăile pregătite și întindeți-l în straturi uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Coaceți unul lângă altul pe raft timp de 15 minute. Rotiți tigăile de la stânga la dreapta și continuați să coaceți până când marginile tortului se îndepărtează ușor de Tigăi și un tester de tort sau o scobitoare introdusă în centru iese uscat cu doar câteva firimituri, cu aproximativ 14 până la 15 minute în plus.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Puneți o strecurătoare cu ochiuri fine peste o cratiță mică și turnați cireșele și siropul lor prin strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Tăiați cireșele în jumătate și puneți-le într-un castron mediu.Aduceți siropul la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până se reduce la 1/3 cană, aproximativ 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se ia de pe foc și se amestecă kirsch-ul și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
KirschKirsch
1
Așezați zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță medie. În timp ce amestecați constant, turnați 1 1/2 căni de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Așezați tigaia la foc mediu și, amestecând continuu, aduceți la fierbere (amestecul va fi cocoloaș, dar se va netezi).
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Se ia de pe foc, se amestecă vanilia și se lasă să se răcească complet, aproximativ 1 oră.Când amestecul de amidon de porumb-cremă s-a răcit, turnați 2 1/4 căni de smântână rece în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Bateți cu viteză medie până când piesele încep să apară în cremă, aproximativ 2 minute. Cu mixerul încă pornit, adăugați încet jumătate din amestecul de amidon de porumb-cremă (aproximativ 3/4 cană) și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide, cu aproximativ 1 până la 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Transferați într-un castron mare și repetați cu restul de 2 1/4 căni de smântână și jumătatea rămasă din amestecul de amidon de porumb-cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se pune în castron și se amestecă pentru a se combina. Refrigerați până când este gata să asamblați cake.To asamblați: când prăjiturile sunt reci, folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia un strat subțire din partea de sus a fiecăruia pentru a expune interiorul; aruncați resturile și puneți prăjiturile deoparte. Folosind o frigăruie, faceți găuri pe toate vârfurile prăjiturilor, mergând cam la jumătatea straturilor.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Așezați 1 tort tăiat cu fața în sus pe un suport pentru tort sau pe o farfurie de servire. Folosiți o perie de patiserie pentru a peria jumătate din siropul de cireșe rezervat (aproximativ 1/4 cană) peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
8
Întindeți 2 căni de frișcă uniform deasupra, lăsând o margine de 3/4 inci. Folosind o lingură cu fante, împrăștiați uniform toate cireșele rezervate peste frisca, lăsând orice sirop în castron. Lăsând o margine de 3/4 inci, dollop 2 căni de frișcă peste cireșe și întindeți-o într-un strat uniform pentru a închide cireșele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Așezați a doua prăjitură tăiată cu fața în sus deasupra frișcii și apăsați ușor în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
10
Ungeți tortul de sus cu jumătatea rămasă din sirop.Înghețați exteriorul tortului cu frisca rămasă. (Dacă doriți, puteți rezerva până la 2 căni de frișcă pentru decorațiuni de conducte pe partea superioară sau pe baza tortului.) Tapetați o suprafață de lucru cu o foaie de hârtie cerată sau pergament. Ținând bucata solidă de ciocolată semidulce cu un prosop de hârtie într-o mână, folosiți un cojitor de legume pentru a rade ciocolata pe hârtie. Folosind mâinile, apăsați așchii de ciocolată pe părțile laterale ale tortului într-un strat uniform. Așezați uniform cireșele în jurul marginii superioare a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
11
Se servește imediat sau se dă la frigider până la 1 zi. Dacă este refrigerat, lăsați tortul să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de servire.

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Germană în meniu? Încercați să împerecheați cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Ai putea încerca Heinz Eifel Shine Dornfelder dulce roșu. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 3,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista