Tort Punch Bowl
Punch Bowl Cake necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 255 de calorii , 3 g de proteine și 12 g de grăsimi . Această rețetă servește 24. Pentru 50 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și cumpărați amestec de budincă de vanilie, topping de carton, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Doar puțini oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 27% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ciorba de toamnă într-un bol , Cea mai bună supă de brânză de cartofi într-un bol de pâine și Bol de pâine gratinat .
Instrucțiuni
Coaceți prăjitura conform instrucțiunilor de pe ambalaj, folosind un 13 inchi uns. x 9-in. tava de copt. Răciți tortul complet pe un grătar. Într-un castron mare, amestecați laptele și amestecurile de budincă timp de 2 minute.
Lăsați să stea 2 minute sau până se înmoaie. Îndoiți ananasul; se acopera si se da la frigider. Îndoiți nuca de cocos și nucile în topping bătut.
Pentru a asambla, tăiați tortul în 1 inch. cuburi; pune jumătate într-un 5-qt. bol de pumn. Acoperiți cu jumătate din amestecul de budincă și jumătate din amestecul de topping bătut. Repetați straturile.
Stropiți cu nuci pecan suplimentare, dacă doriți. Se acopera si se da la frigider pana la servire.