Tort Prăjit Cu Unt-Rom
Prăjitura prăjită cu unt-rom este o fără gluten desert. Această rețetă face 8 porții cu 269 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ROM, smântână, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort De Cardamom Prăjit, Prajitura Prajita Cu Inghetata Si Banane, și Prajitura prajita cu sos de lamaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Se amestecă smântâna și zahărul brun; pus deoparte.
Tăiați tortul de lire congelat în 8 felii. Pentru fiecare parte, se presară cu rom, se întinde cu unt, apoi se presează migdalele pe unt.
Așezați felii de tort pe ecranul de grătar.
Prăjitura la grătar descoperită la 4 până la 6 inci de la foc mediu aproximativ 5 minute, întorcându-se o dată, până se rumenesc. Pentru a servi, tort de top cu amestec de smantana.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tortul de lire sterline. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.