Tort Proaspăt Cu Strat De Nucă De Cocos

Tort Proaspăt Cu Strat De Nucă De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul proaspăt cu strat de nucă de cocos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 566 calorii. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de lapte, praf de copt, cremă de tartru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tort Cu Strat De Căpșuni Proaspete, Rețetă Proaspătă De Tort Cu Strat De Banane, și Tort Cu Strat De Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F cu rafturi în treimi superioare și inferioare.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pierceți cel mai moale ochi din fiecare nucă de cocos cu o șurubelniță mică și colectați lichid în 2 boluri separate pentru a proba. Dacă oricare dintre ele are un gust rânced, aruncați nuca de cocos și lichidul și începeți din nou cu altul. Se strecoară lichidul din 2 nuci de cocos printr-o sită căptușită cu prosop de hârtie umezită într-o măsură de 1 cană și se lasă nucile de cocos deoparte. (Ar trebui să aveți aproximativ 3/4 cană de lichid. Dacă nu, adăugați apă.) Aduceți la foc mic cu zahăr și un vârf de sare într-o cratiță mică, amestecând până când zahărul s-a dizolvat. Se răcește și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
SitaSita
3
Coaceți nucă de cocos pe raftul inferior 15 minute. Lăsați cuptorul pornit. Rupeți cojile cu un ciocan, apoi îndepărtați carnea cu șurubelniță, scoțând-o cu atenție. Cojiți membrana maro din carne cu un cojitor de legume. Radeți grosolan suficientă nucă de cocos pe găurile mari ale unei răzătoare de cutie pentru a măsura 5 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Nucă De CocosNucă De Cocos
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
CuptorCuptor
1
Unt tort tigai, apoi linia de jos a fiecăruia cu o rundă de hârtie pergament și unt pergament. Tigăi de făină, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
2
Cerneti impreuna faina (3 1/3 cani), praful de copt si sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
3
Se amestecă laptele și extractele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
4
Bateți untul și 1 1/2 căni de zahăr într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până la palid și pufos, 2 până la 3 minute. La viteză mică, adăugați amestecul de făină în 3 loturi alternativ cu amestecul de lapte, începând și terminând cu amestecul de făină și amestecând până când fiecare adăugare este doar încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Bateți albușurile de ou într-un alt castron mare cu bătătoare curățate la viteză medie până când țin doar vârfuri moi. Bateți în restul de 1/4 cană de zahăr, 1 lingură la un moment dat, apoi bateți până când albii țin doar vârfuri rigide și lucioase. Se amestecă o treime din albi în aluat, apoi se pliază în albii rămași ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Întindeți aluatul uniform în Tigăi și tigăi rap pe tejghea de mai multe ori pentru a elimina bulele de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Așezați 2 tigăi pe raftul superior și 1 tigaie pe raftul inferior și coaceți 20 de minute. Comutați poziția tigăilor și coaceți până devin aurii și o culegere de lemn introdusă în centrul fiecărui tort iese curată, cu 10 până la 15 minute mai mult. Răciți prăjiturile în tigăi pe rafturi 5 minute, apoi rulați un cuțit în jurul marginilor tigăilor și răsturnați prăjiturile pe rafturi. Aruncați pergamentul și răciți complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
1
Bateți împreună albușurile de ou, zahărul, apa, siropul de porumb, crema de tartru și sarea într-un castron mare și adânc, cu un mixer portabil (bătăi curate, dacă este necesar) până când sunt combinate. Puneți vasul peste o oală cu apă clocotită și bateți amestecul la viteză mare până când menține vârfuri rigide, lucioase, 5 până la 7 minute. (Vremea umedă poate necesita timp suplimentar de bătaie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Sirop De PorumbSirop De Porumb
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scoateți vasul de pe foc, apoi adăugați vanilie și bateți până când glazura este răcită și foarte groasă, 6 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Transferați 2 1/3 căni de glazură într-un alt castron și amestecați 2 căni de nucă de cocos pentru a face umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Puneți 1 strat de tort pe un suport pentru tort sau o farfurie mare.
5
Periați blatul cu o treime din siropul de nucă de cocos rezervat, apoi întindeți cu jumătate de umplutură. Repetați cu un alt strat, mai mult sirop și umplutura de nucă de cocos rămasă, apoi acoperiți cu al treilea strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
SiropSirop
6
Periați blatul cu siropul rămas, apoi acoperiți tortul cu glazura rămasă și acoperiți cu nuca de cocos rămasă, apăsând ușor pentru a-l ajuta să adere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Nucă De CocosNucă De Cocos
SiropSirop
1
* Nucile de cocos pot fi uneori râncede. Poate doriți să cumpărați unul în plus.* Albușurile din glazură ar putea să nu fie complet gătite, ceea ce poate fi îngrijorător dacă salmonella este o problemă în zona dvs.* Straturile de tort pot fi făcute cu 3 zile înainte și răcite, învelite separat în folie de plastic.* Tortul poate fi asamblat cu 4 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
GlazuraGlazura
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista