Tort Portocaliu Italian

Tort Portocaliu Italian
Reteta tort portocaliu Italian este gata în aproximativ 2 ore și 10 minute și este cu siguranță un extraordinar fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 12 și costă 43 de cenți pe porție. Acest desert are 349 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ouă, coajă de portocală, glazură de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort cu strat de sifon portocaliu cu cremă de unt de bezea italiană de migdale-portocale, Tort Cu Cremă Italiană De Portocale Proaspete, și Tort de portocale fără ouă cu glazură de portocale (tort Vegan) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 325 F (300 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați cu generozitate partea inferioară numai a tigaiei cu formă de arc de 10 inci cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, ulei de măsline, 1/4 cană de vin, 1 lingură de coajă de portocală și ouăle cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Coaceți 50 până la 57 de minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. (Partea de sus a tort pot apărea maro auriu închis și ondulat.) Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Rulați cu grijă cuțitul în jurul părții tigaiei pentru a slăbi; îndepărtați partea tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Transferați tortul pe farfuria de servire. Într-un castron mediu, amestecați glazura, 1 1/2 linguriță de coajă de portocală și 1 lingură de vin până se omogenizează bine. Îngheț de sus și partea de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Se ornează cu 1 lingură de coajă de portocală. A se păstra ușor acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista