Tort Portocaliu Italian
Reteta tort portocaliu Italian este gata în aproximativ 2 ore și 10 minute și este cu siguranță un extraordinar fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 12 și costă 43 de cenți pe porție. Acest desert are 349 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ouă, coajă de portocală, glazură de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort cu strat de sifon portocaliu cu cremă de unt de bezea italiană de migdale-portocale, Tort Cu Cremă Italiană De Portocale Proaspete, și Tort de portocale fără ouă cu glazură de portocale (tort Vegan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 F (300 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați cu generozitate partea inferioară numai a tigaiei cu formă de arc de 10 inci cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, ulei de măsline, 1/4 cană de vin, 1 lingură de coajă de portocală și ouăle cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Coaceți 50 până la 57 de minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. (Partea de sus a tort pot apărea maro auriu închis și ondulat.) Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Rulați cu grijă cuțitul în jurul părții tigaiei pentru a slăbi; îndepărtați partea tigaiei.
Transferați tortul pe farfuria de servire. Într-un castron mediu, amestecați glazura, 1 1/2 linguriță de coajă de portocală și 1 lingură de vin până se omogenizează bine. Îngheț de sus și partea de tort.
Se ornează cu 1 lingură de coajă de portocală. A se păstra ușor acoperit la frigider.