Tort Plutitor De Bere Cu Rădăcină
Reteta rădăcină de bere Float tort ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 2 ore. O porție conține 312 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 32 de cenți pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Mergeți la magazin și ridicați betty cake mix, bere rădăcină, concentrat de bere rădăcină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Plutitor De Bere Cu Rădăcină, Tort Plutitor De Bere Cu Rădăcină, și Tort Plutitor De Bere Cu Rădăcină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, berea rădăcină, uleiul și albușurile de ou cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Coaceți 32 până la 36 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet în tigaie, aproximativ 1 oră.
Se amestecă concentratul de bere rădăcină în glazură.
Se întinde peste tort. Chiar înainte de servire, presărați cu bomboane zdrobite. (Bomboanele vor începe să se topească la 1 până la 3 ore după ce au fost presărate pe tort.) Depozitați ușor acoperit.