Tort Pirat
Tortul pirat necesită aproximativ 3 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 57 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 394 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați frânghia de lemn dulce, glazura de ciocolată betty rich & creamy, glazura de vanilie betty rich & creamy și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tort Pirat, Tort Pirat Fantomatic, și Nava piraților și tortul insulei comorilor.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți sau pulverizați fundul și părțile laterale ale unei tigaie rotunde de 8 inci și una de 9 inci. Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie.
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute. Pentru o manipulare mai ușoară, refrigerați sau congelați tortul timp de 30 până la 60 de minute sau până când este ferm.
Folosiți cuțitul zimțat pentru a tăia tortul de 9 inci în jumătate și tăiați pălăria așa cum se arată în diagramă (șablonul poate fi găsit sub sfaturile de mai jos). Restul de jumătate de tort de 9 inci va forma corp de pirat.
Tăiați tortul de 8 inci conform instrucțiunilor din diagramă. Pe tavă, așezați bucăți de tort.
Tăiați urechile și nasul din bucăți mici de tort; atașați la tort cu o cantitate mică de glazură.
Într-un castron mic, amestecați 2 lingurițe de glazură de ciocolată în 1 1/3 căni de glazură de vanilie. Tort de îngheț cu strat subțire de glazură pentru a sigila firimiturile; folosiți glazura colorată pe cap, urechi și nas, glazura de ciocolată pe pălărie și glazura albă pe cămașa piratului. Refrigerați sau congelați 30 până la 60 de minute pentru a seta glazura.
Frost tort întreg, folosind aceleași glazuri.
Adăugați patty de mentă pentru plasture pentru ochi, felie de marshmallow și minge de gumă pentru ochi și bomboane în formă de inel pentru cercel.
Tăiați gustarea de fructe în forme pentru dungi de cămașă, gură și curea pentru plasture pentru ochi; așezați pe tort.
Se taie lemn dulce pentru a se potrivi pălărie.
Adăugați gumă pentru dinți și decoruri de ciocolată pentru mustăți. Depozitați ușor acoperit.